Kadınlar Sağlık İçin Spor Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Sağlık İçin Spor Yapıyor

Kadınlar Sağlık İçin Spor Yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Kadınlar Sağlık İçin Harekete Geçiyor''programının bahar dönemi kursları başladı.

17.02.2014 14:57

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından ''Obezite ile Mücadele Hareketi ve Sağlıklı Yaşam'' konusu başlığında hazırlanan ''Kadınlar Sağlık İçin Harekete Geçiyor'' programının üçüncü dönemi start aldı. Seka Sporcu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen yeni döneminin ilk eğitimine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz ,Kocaeli Halk Sağlık Müdürü Selim Yüksel ,Kocaeli Üniversitesi Kardioloji Anabilim Dalı Başkanı Dilek Ural da katıldı.

YAŞANTIMIZIN KALİTELİ OLMASI İÇİN

Programda konuşan Başkan Danışmanı Tol'' Yaşantımızın kaliteli olması için desteğimizi sonuna kadar veriyoruz ,vermeye de devam edecegiz. Bu projeye desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ediyoruz'' dedi. Dr. Osman Poyraz da Obezite ile mücadele ediyoruz. Çünkü aile mutluluğumuz için obezite ile mücadele çok önemli '' diye konuştu.

KOÜ DESTEĞİYLE

Proje, Kocaeli Üniversitesi ile işbirliği içerisinde yürütülüyor. Kardioloji Anabilim Dalı Başkanlığı programa katılan kadınların sağlık kontrollerini gerçekleştiriyor. Spor yapmaya uygun olanlar programa katılabiliyor.

Programa İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürüğü de destek veriyor.

972 KADIN KATILDI

Üç dönemdir devam eden projeye bu zamana kadar 590 kadın katıldı.Yeni başlayan bahar dönemine katılan 382 katılımcıyla birlikte bu sayı 972 oldu. Program Seka Sporcu Eğitim Merkezi ve Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda Pazartesi ,Çarşamba ve Cuma günleri 10:00 -11:00 ile 13.30 - 14:30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınlar Sağlık İçin Spor Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement