Kaflı'dan Ak Kadınlara Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Kaflı'dan Ak Kadınlara Teşekkür

Kaflı\'dan Ak Kadınlara Teşekkür

Başkan Cemalettin Kaflı, seçim süresince yaptıkları çalışmalar ve başarılarından dolayı Vasfiye Aydın'a, yönetim kurulu üyelerine ve kadın kolları mahalle teşkilatına teşekkür etti.

04.04.2014 14:14

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, seçim süresince yaptıkları çalışmalar ve başarılarından dolayı AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın'a, yönetim kurulu üyelerine ve kadın kolları mahalle teşkilatına teşekkür etti.

Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur,Buyuksehir Belediye Baskani Ibrahim Karaosmanoglu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve esi, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Cemalettin Kaflı ve esi, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, Kadın Kolları yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları mahalle Başkanları katılım sağladı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Cemalettin Kaflı, toplantıda yaptığı konuşmada, ''Gebze'mizin kadın kolları özverili çalışmaları ile örnek bir teşkilat olmuştur. Kadın kollarımızı yürekten tebrik ediyorum. 29 meclis üyesi adayımızdan yedisi bayandır.

Bu, Sayın Başbakanımız gibi bizimde bayanlara ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte görmekteyiz. Şu an Türkiye milli bir mücadele veriyor.Bu anlamda kadınlarımıza her zaman olduğu gibi önümzüdeki süreçtede çok iş düşüyor. İlçemiz adına başarılı geçen seçim çalışmalarında ana kademe, kadın ve gençlik kolları Başkanlarım adına tüm teşkilat mensuplarıma birlik ve beraberlikle uyum içerisinde özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaflı'dan Ak Kadınlara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement