Yaşlı Adam Kalorifer Peteğine Bağladığı Kabloyla İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adam Kalorifer Peteğine Bağladığı Kabloyla İntihar Etti

Yaşlı Adam Kalorifer Peteğine Bağladığı Kabloyla İntihar Etti

Edirne'nin Keşan ilçesinde torunu ile birlikte ikamet eden 78 yaşındaki Hüseyin T., kalorifer borusuna bağladığı elektrik kablosuyla intihar etti.

19.05.2016 11:08  Güncelleme: 12:49

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir kişi kaloriferborusuna bağladığı elektrik kablosuyla hayatına son verdi.

TORUNUYLA YAŞIYORDU

İddiaya göre, ilçeye bağlı Aşağı Zaferiye Mahallesi Bademlik Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın zemin katında, torunu ile birlikte ikamet eden 78 yaşındaki Hüseyin T., kimsenin bulunmadığı sırada, kalorifer borusuna bağladığı elektrik kablosunu boynuna geçirerek intihar etti.

EKİPLERİ KURTARAMADI

Olaydan bir süre sonra eve gelen torunu, dedesini görünce hemen kabloyu kesti ve ambulansa haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, Hüseyin T.'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

YAKINLARI YASA BOĞULDU

Hüseyin T.'nin ölüm haberini alan akrabaları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Hüseyin T.'nin cenazesi, nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adam Kalorifer Peteğine Bağladığı Kabloyla İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement