Kamuran Karaca Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Kamuran Karaca Seçim Sonuçları

Kamuran Karaca Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Adana Yüreğir belediye başkan adayı olan Kamuran Karaca isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:01

31 Mart seçimlerinde CHP Adana Yüreğir belediye başkan adayı olan Kamuran Karaca isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana Yüreğir ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Kamuran Karaca isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Adana Yüreğir adayı Kamuran Karaca kimdir? CHP Adana Yüreğir adayı Kamuran Karaca yüzde kaç oy aldı?

Kamuran Karaca Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Adana Yüreğir belediye başkan adayı olarak gösterilen Kamuran Karaca Yüreğir ilçesinde % 47,26 oranında oy almıştır. Yüreğir ilçesinde % 47,26 oranında oy olan Kamuran Karaca adlı CHP adayı toplamda 100.007 adet oy sayısına ulaştı.

Kamuran Karaca Kimdir?

Kamuran Karaca Seçim Sonuçları

Kamuran Karaca 1962 yılında Adana'ınn Kozan ilçesinde doğdu. 1985 yılında öğretmenliğe başladı. 1996 yılında yapılan seçimlerde Eğitim-Sen Adana Şube Başkanı olarak görev aldı. 1998-2002 yılları arasında şube başkanlığı görevini sürdürdü. 2005-2008 yılları arasında KESK Yürütme Kurulu üyesi olarak görev yapan Karaca, evli ve iki çocuk babasıdır.

Adana Yüreğir ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Kamuran Karaca Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement