Kaplaner'den Diyarbakır'a 10 Milyon TL'lik Yatırım - Son Dakika
Güncel

Kaplaner'den Diyarbakır'a 10 Milyon TL'lik Yatırım

Kaplaner\'den Diyarbakır\'a 10 Milyon TL\'lik Yatırım

Diyarbakır ve İstanbul'da farklı sektörlerde yatırımları bulunan Diyarbakırlı iş adamı Mehmet Kaplaner, memleketine petrol istasyonu açtı.

04.11.2014 15:27

Diyarbakır ve İstanbul'da farklı sektörlerde yatırımları bulunan iş adamı Mehmet Kaplaner, geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı petrol istasyonunu faaliyete soktu. Yaklaşık 10 milyon TL'lik bir yatırım ile 5 bin metre kare üzerinde komple bir tesis inşa edecek olan iş adamı Mehmet Kaplaner, ilk etap olan petrol istasyonunun açılışını yaptı.

Kalabalık bir davetli grubunun katıldığı açılışa Diyarbakır'ın Merkez Sur İlçe Belediye Başkanı Seyyid Narin, Diyarbakır Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bahri Erdem, Kadoil Güneydoğu Anadolu Bölgeler Müdürü Sevgi Kanat, iş adamları, kanaat önderleri vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN NARİN: BÖLGEYE YATIRIM ÖNEMLİ

Açılış öncesi Kürtçe bir konuşma yapan Sur Belediyesi Eş Başkanı Seyyid Narin, Kürt halkının yatırımlarını kendi yaşadıkları coğrafya ve topraklara yapmasının önemine vurgu yaptı. Yapılan yatırımların kent ekonomisine katkı sunacağını da anlatan Narin, yatırımlardan ötürü yatırımcı Mehmet Kaplaner'e teşekkür etti.

AÇILIŞTA BİR TON TATLI İKRAMI

Daha sonra açılış kurdelesi kesilerek açılış yapıldı. Açılışın ardından ilk yakıtı Sur Belediye Başkanı Seyyid Narin satın aldı. Aracının deposunu fullleten Narin'in ardından araçlarıyla katıldıkları petrol açılışında konuklar araçlarını fulledi. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Kadoil Kaplaner Petrol İstasyonu Sahibi Mehmet Kaplaner, açılış içinde masraftan kaçınmadı. Gelen konuklara bölgenin damak zevki olan baklava ikram edildi. Konuklara ikram için Kaplaner petrolün 1 ton tatlı siparişi verdiği öğrenildi.

YATIRIMLARININ TUTARI 10 MİLYON TL'Yİ BULACAK

Tatlı ikramı üç güne kadar petrol istasyonundan yakıt alan tüm sürücülere de ikram edilecek. Kadoil ismi ile petrol istasyonu yatırımı yapan Mehmet Kaplaner, 5 bin metre kare alandaki yatırımına aynı bölgede piknik alanı ve düğün salonu gibi tesislerde yapacak. Yapılacak olan bu yatırımlar ile birlikte toplam yatırım bedelinin 10 milyon TL'yi bulması bekleniyor.

KANAT: SÜREÇLE YATIRIMLARI ARTTIRDIK

Bölgenin markası olan Kadoil Petrol, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ve en önemli kenti olan Diyarbakır'da açtığı petrol istasyonu için açılışa katılan Kadoil Güneydoğu Anadolu Bölgeler Müdürü Sevgi Kanat, barış süreci ile bölgede yatırımlarının hız kazandığını belirterek, "Barış süreci hepimizin uzun süreden beklediği bir süreçtir. Zaman zaman durgunluk yaşansa da inşallah daha iyiye gider. Her barışı isteyen insanın beklentileri gibi iyi sonuçlara gider" dedi.

KAPLANER PETROL, TÜRKİYE'DEKİ 357. BÖLGEDEKİ 80. İSTASYON

"Kadoil olarak Türkiye genelinde yatırımlarımız devam ediyor. Türkiye genelinde Kadoil istasyonları açmaya devam ediyoruz" diyen Kanat, Hakkâri, Van, Muradiye, Çukurca ve Diyarbakır Kaplaner Kadoil istasyonu en son yatırımlaro olduğunu kaydederek şöyle dedi:

"Hiçbir şekilde bize durmak yok çalışmalarımız tüm hızıyla yatırımlarımız tüm hızıyla sürüyor. Türkiye genelinde 357 istasyon açmış durumdayız. Çok iyi bir lokasyonda çok güzel bir istasyonu Diyarbakır'da açtık. İnşallah satışlarda iyi şekilde devam edecektir. İnşallah bölgede yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Bölgede 80 Kadoil istasyonları bulunmaktadır. Çok iyi bir durum demek ki bölgenin de Kadoil markasına teveccühü gayet büyüktür. Bize olan güven var. Kadoil Yönetim Kurulu başkanımızın bu bölgeden olması ve daha önce Doğu ve Güneydoğu Sanayici İş adamları Federasyon Başkanlığı görevleri, TÜSİAD gibi bir yerde söz sahibi olması başta bölge insanı olmak üzere Türkiye'de güven duyulan bir marka olarak kendini kabul ettirmiştir. Ve talepler artırmaktadır. Açılışını yaptığımız istasyon Türkiye'deki 357. Bölgedeki 80. İstasyonumuzdur ve yılsonuna kadar istasyon sayısı hedefimiz 400'dür ve bunu da tutturacağız" Engin ÖZTÜRK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kaplaner'den Diyarbakır'a 10 Milyon TL'lik Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement