Diyarbakır Valiliği, merkez Sur İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının sürdüğü Fatihpaşa ile Hasırlı Mahallesi'nde kar maskeli Rapçi tarafından, "Allah için vurun, peygamber için vurun, şehitlerimiz için vurun" anonsuyla başlayan ve bu mahallede oturanların evlerinde ve sokak aralarında Drone kamerada kullanılarak çekilen kliple izin başvuusu olmadığını açıkladı.
Diyarbakır Valiliği, merkez Sur İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının sürdüğü Fatihpaşa ile Hasırlı Mahallesi'nde kar maskeli Rapçi tarafından, "Allah için vurun, peygamber için vurun, şehitlerimiz için vurun" anonsuyla başlayan ve bu mahallede oturanların evlerinde ve sokak aralarında Drone kamerada kullanılarak çekilen kliple izin başvuusu olmadığını açıkladı. Valilik, kliple ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.
KAR MASKELİ RAPÇİ YASAKLI SOKAKLARDA
"İlimiz Sur İlçesi'nde, BTÖ (Bölücü terör örgütü) mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması ve oluşturulan barikatların kaldırılması amacıyla uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağının devam ettiği ve BTÖ mensuplarının attıkları patlayıcı madde nedeniyle yanan Fatih Paşa (Kurşunlu) Camii ve çevresinde bir müzik klibi çekildiği çeşitli haber sitelerinde ve sosyal medyada tespit edilmiştir. Söz konusu klip çekimi için, yetkili makamlara yapılan herhangi bir izin başvuru bulunmamaktadır. Konuyla ilgili olarak inceleme başlatılmıştır."
- Diyarbakır
Son Dakika › Güncel › Kar Maskeli Rapçi, Sur'un Yasaklı Sokaklarına İzinsiz Girip Klip Çekmiş - Son Dakika
