Karabalık'ın Yoğun Ziyaretçi Trafiği - Son Dakika
Güncel

Karabalık'ın Yoğun Ziyaretçi Trafiği

Karabalık\'ın Yoğun Ziyaretçi Trafiği

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Yoğun Çalışma Temposunda Ziyaretine Gelen Konuklarla da Yakından İlgileniyor.

12.11.2010 19:13  Güncelleme: 19:17

Kartepe belediye başkanı şükrü karabalık, yoğun çalışma temposunda ziyaretine gelen konuklarla da yakından ilgileniyor. Toplumun değişik kesimlerinden yapılan ziyaretler arasında sivil toplum örgütü temsilcileri de yer almakta. Ziyaretler başkan konukları ile Kartepe'nin geleceğini paylaşma adına fikir alış verişlerinde de bulunmakta.

Çocuklar Kartepe'de Kayakla Tanışacak

Gölcük Saraylı'da SHÇEK bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Köyü Müdürü Berat Özer ve öğretmenler İnci Kalender ile Aslıhan Çayır da, Başkan Karabalık'ı makamında ziyaret etti. Kocaeli'de ilk yapılan sevgi olduklarını ve 92 kayıtlı öğrenciye hizmet verdiklerini belirten Özer, öğrencilerinin spordaki başarını anlattı. Kartepe'ninde kış turizmi ile özdeşleştiğine dikkat çeken Özer, öğrencilerinin kayak sporunu yapabilmeleri konusunda Başkan Karabalık'dan yardım talebinde bulundu.

Başkan Karabalık da geçen yıl Kartepeli miniklere kayak eğitimine başladıklarını hatırlatarak, "Kartepe'nin kış turizminde tercih edilen bölge olması bizler sevindirmektedir. Öğrencilerimizin kayakla tanışmalarını bizde isteriz. Yeterli kar seviyesine ulaşıldığı dönemlerde çocuklarımıza kayak eğitimi vermeye devam edeceğiz. Geçen yıl 250 olan rakamı bu yıl bin çocuğa çıkarma hedefindeyiz. Bu etkinlikten köyünüzde eğitim alan çocuklar da faydalanabilir" dedi.

Sitelerden Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın ziyaretçileri arasında site yönetimleri de vardı. Göreve yeni seçilen Arslanbey Atakent Üst Yönetim Kurulu, tanışma ziyaretinde bulundu. Üst yönetim başkanı Ayhan Aksoy ve yöneticiler beraberinde Arslanbey Atakent Mahalle Muhtarı Halil Özhakan ile birlikte başkanı ziyaret etti.

Yeni yönetim olarak belediyenin desteği ile bölgede başarılı çalışmalara imza atmak hedefinde olduklarını belirten Aksoy'u tebrik eden Başkan Karabalık, yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Derbent Aydınkent Site yönetimi de başkanın ziyaretçileri arasındaydı. Derbent Aydınkent Site sakinleri de sıkıntılarını başkan ile paylaştı. Başkan Karabalık, site sakinlerinin sıkıntılarının çözümü konusunda İsu ile görüşme yaptı.

Sivil Toplum Örgütlerinden Ziyaret

Göreve yeni başlayan İl Çevre ve Orman Müdürü Mustafa Yılmaz da başkana iadeyi ziyarette bulundu. Çalışmaların gözden geçirildiği ziyarette, yeni projelerin hayata geçirilmesi için ekiplerin görevlendirilmesi kararı alındı. Kartepe İlçesi'nde de yapılandırmasını tamamlayan Kocaeli Market Bakkal Büfe ve Kantinciler Dayanışma ve Destekleme Derneği İl Başkanı Haydar Akhisar ve Kartepe İlçe Başkanı Yeşim Demiray ile sekreterleri Hale Özcan, başkanı makamında ziyaret etti.

Dernek üyesi esnafların sorunlarını gündeme taşıma adına ilçe protokülünü ziyaret ettiklerini belirten Akhisar, başkandan destek istedi. Başkan Karabalık, Kombakder'in ilçede de örgütlenmesinden memnun olduğunu belirterek esnafların kendilerini geliştirmesi konusunda dernek ile işbirliği içinde olacaklarını ifade etti.

Yeni Lisan Hareketine Destek

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyelerinden Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Prof. Dr. İ. Güven Kaya, Doç. Dr. Münevver Tekcan, Doç. Dr. Gencay Zavotçu ve Arş. Gör. Serpil Yazıcı ve Hasan Meral Kartepe Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabalık'ı ziyaret etti.

Ziyarette Kocaeli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün önderliğinde 11–13 Nisan 2011 tarihleri arasında "Yüzüncü Yıldönümü Dolayısıyla Yeni Lisan Hareketi" adıyla düzenlenecek uluslararası sempozyum için destek istendi. Kartepe Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabalık da, böylesi uluslararası bir çalışmanın içinde yer almaktan guru duyacaklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık'ın Yoğun Ziyaretçi Trafiği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement