Karabük - Bakan Yardımcısı Tüfekci: Güneydoğu'da Yeni Şehirler İmar Ediyoruz - Son Dakika
Güncel

Karabük - Bakan Yardımcısı Tüfekci: Güneydoğu'da Yeni Şehirler İmar Ediyoruz

Karabük - Bakan Yardımcısı Tüfekci: Güneydoğu\'da Yeni Şehirler İmar Ediyoruz

Bakan Yardımcısı Tüfekci: Güneydoğu'da yeni şehirler imar ediyoruzBülent DİKTEPE/KARABÜK,(DHA) - ORMAN ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Güneydoğu'da terörden zarar gören yerlerde yeni şehirler imar edildiğini belirterek, "Bu bizim millete verdiğimiz önemi gösteriyor.

02.04.2016 16:32

Bakan Yardımcısı Tüfekci: Güneydoğu'da yeni şehirler imar ediyoruz

Bülent DİKTEPE/KARABÜK,(DHA) - ORMAN ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Güneydoğu'da terörden zarar gören yerlerde yeni şehirler imar edildiğini belirterek, "Bu bizim millete verdiğimiz önemi gösteriyor. 'Terörle mücadele ettik, ne işiniz varsa kendi sorununuzu kendiniz çözün' demiyoruz" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Karabük'ün Safranbolu İlçesi Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u makamında ziyaret etti. Tüfekci, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, terörün bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti'ni ve hükümetlerini hiçbir şekilde yıldıramadığını söyledi. Tüfekci, şöyle dedi:

"Meclis'te 1 parti hariç bütün siyasi partiler teröre karşı aynı ruh ve anlayış içerisinde hareket etmektedirler. Belki söylemleri ve yaklaşımları farklı olabilir. Ama her birinin bugüne kadar ki teröre karşı mücadele anlayışı, halkımızın talep ettiği doğrultuda olmuştur. Biz bu bütünlüğümüzü asla bozmayacağız. Teröre asla boyun eğmeyeceğiz. Asla bize diz çöktüremeyecekler. Vatandaşlarımız da teröre karşı tek vücut olmuş durumda. Devletine ve milletine nasıl elbirliği ettiklerini görüyoruz. Bu fevkalade sevindirici. Bu bize daha çok mukavemet etme, daha çok direnme, daha çok ülkeye ve millete sahip çıkma duygusunu, görev ve misyonunu yüklüyor. Bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Mutlaka terörü bir gün gelip kökünden kazıyacağız."

HDP'nin de maskesinin düştüğünü ifade eden Tüfekci, "Güneydoğu'da millet artık gerçeği anladı. Tamamen taşeron bir örgüt olarak onların yanında yer alan bir anlayışla PKK'nın bir uzantısı olan HDP'nin onlarla birlikte hareket ettiği çok net bir şekilde ortaya çıktı. Bugün Başbakanımız gidip Güneydoğu'da, Diyarbakır'da eylemlerin tam ortasından çıkıp konuşuyor ve halk teveccüh ediyorsa, halkın devletin ve hükümetin yanında olduğu açıkça ortaya çıkmıştır. Bu fevkalede sevindiricidir ve bize umut aşılamaktadır" dedi.

Güneydoğu'da terörden zarar gören yerlerde adeta yeni şehirler imar edildiğini vurgulayan Tüfekci, "Bu bizim millete verdiğimiz önemi gösteriyor. 'Terörle mücadele ettik, ne işiniz varsa kendi sorununuzu kendiniz çözün' demiyoruz. Orada sıkıntıları vatandaşlarla paylaşarak sorunları çözüm yolunda hükümet irade ortaya koyuyor. Bu da hükümetin kararlılığını ve millete olan şevkatini, ilgisini göstermektedir. Ülkeyi bir bütün halinde imar edeceğiz" diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük - Bakan Yardımcısı Tüfekci: Güneydoğu'da Yeni Şehirler İmar Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement