Karabük'te seyyar dolapta Hint keneviri yetiştiren şahıs yakalandı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te seyyar dolapta Hint keneviri yetiştiren şahıs yakalandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda, seyyar dolaba özel düzenek kurarak Hint keneviri yetiştiren bir şahsı yakaladı. Operasyonda esrar maddesi ve Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

26.10.2023 18:26

Özel düzenekle uyuşturucu yetiştiren şahıs yakalandı

KARABÜK - Karabük'te, seyyar dolaba özel düzenek kurarak Hint keneviri yetiştiren şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin" önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürüttükleri istihbarı faaliyetler sonucunda ikametinde kurduğu özel düzenek ile Hint keneviri yetiştirdiği tespit edilen R.K.'nın ikametine operasyon yaptı. Operasyonda, 36.74 gram esrar maddesi ve 7 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirilirken, zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü, "Karabük halkını, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizi uyuşturucu madde ve türevlerinin zararlarından korumak için siz kıymetli hemşerilerimizin de destekleri ile Karabük İl Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarımız hız kesmeden büyük bir dikkat, duyarlılık ve özveri ile devam edecektir" dedi.

Karabük\'te seyyar dolapta Hint keneviri yetiştiren şahıs yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'te seyyar dolapta Hint keneviri yetiştiren şahıs yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement