Karatay Belediyesi 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Karatay Belediyesi 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu Açılıyor

Karatay Belediyesi 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu Açılıyor

Karatay ilçe sınırları içerisinde derslik açığını kapatmak ve sınıf mevcutlarını ideal sayıya ulaştırmak amacıyla eğitime desteğini sürdüren Karatay Belediyesi, belediye bütçesinden tamamladığı 24 derslikli 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulunun açılışını gerçekleştiriyor.

19.09.2013 19:55

Karatay'da 24 derslikli 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu açılıyor. Açılışı gerçekleştirilecek Karatay Belediyesi 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulunun 2 Milyon 500 Bin TL'ye mal olduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, eğitim ve öğretime açılacak bu okul ile birlikte Karatay Belediyesinin ilçeye 15 okul kazandırdığını vurguladı. Eğitime verdiği destek ile okullarda derslik açığını gideren ve sınıf mevcutlarını asgariye indirdiklerini belirten Hançerli, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine herkesin mutlaka katkısı olması gerektiğini söyledi. 4 Bin 568 m²'lik inşaat alanında yapımı tamamlanan ve açılışı gerçekleşecek olan Karatay Belediyesi 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu içerisinde 24 derslik, 2 anasınıfı, (Tasarım, Bilgisayar, Fen, Resim, Müzik) olmak üzere 5 laboratuar, kütüphane, İdari bölümler, revir, çok amaçlı salon ve kantin yer aldığını ifade eden Başkan Hançerli, Eylül 2012 yılında yapımına başlanılan okulun Temmuz 2013 yılında tamamlandığını söyledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli 23 Eylül Pazartesi günü saat 11:00' de gerçekleşecek açılış törenine tüm Konyalıları davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karatay Belediyesi 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement