Kariyerini Kendi Çizmek İsteyene Alternatif Eğitim Fırsatları - Son Dakika
Güncel

Kariyerini Kendi Çizmek İsteyene Alternatif Eğitim Fırsatları

Kariyerini Kendi Çizmek İsteyene Alternatif Eğitim Fırsatları

Yüksel Aksu, İç Mimarlar Odası Genel Sekreteri Sema İşbilir ve modacı Enci Velidedoğlu gibi mesleğinde başarılı ve tanınmış pek çok kişi bulunuyor.

12.07.2011 22:31

Üniversite sınavı nedeniyle geleceğini sadece birkaç saatlik testlerin sonucuna bağlamak istemeyen ve kendisine mutlu olacağı bir meslek seçmek isteyenler için Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından Akademi İstanbul Moda Tasarımı, Sinema TV, İç Mimarlık ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık gibi potansiyeli yüksek mesleklere sahip olmak için fırsat sunuyor.

Doğru meslek seçimi mutlu bir iş hayatı geçirmek için en önemli ölçütlerden birisi. Ne yazık ki ülkemizde pek çok gencin kariyeri birkaç saatlik üniversite sınavları sonucunda belirleniyor. Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından olan Akademi İstanbul, güçlü eğitmen kadrosu ile gençlerin içine girdikleri kısır döngüden çıkmalarına yardımcı oluyor.

İki yıllık Moda Tasarımı, Sinema TV, İç Mimarlık ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık sertifika programları ile gençlere çok rağbet gören bu meslekleri seçme imkanı sunan Akademi İstanbul, bugüne kadar Hayko Cepkin, Ezgi Mola, Gökçe Bahadır, Gökhan Özen, Paşhan Yılmazel, Sinan Çalışkanoğlu ve Emrah Elçiboğa gibi pek çok tanınan oyuncu ve sanatçının yanı sıra Didem Gerdanerli gibi Dolce Gabbana'nın moda tasarım bölümünde çalışan mezunlara sahip.

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan eğitim binasında tam zamanlı olarak yürütülen eğitim programları çerçevesinde alanında uzman eğitmen kadrosu ile hizmet veren Akademi İstanbul'un Eğitim Koordinatörü Nayat Akbuğa "Biz öğrencilerimize mutlu olacakları mesleklere hayattan kopmadan sahip olmaları için çalışıyoruz. İstiklal Caddesi'nde bulunan eğitim merkezimiz sayesinde öğrencilerimiz alanında uzman eğitmenlerimizin verdiği derslerle kendileri iş hayatına hazırlayabiliyorlar" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kariyerini Kendi Çizmek İsteyene Alternatif Eğitim Fırsatları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement