Karla Kaplı Yol Açıldı, Ömer Bebek ve Ailesi Evine Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Karla Kaplı Yol Açıldı, Ömer Bebek ve Ailesi Evine Ulaştı

Karla Kaplı Yol Açıldı, Ömer Bebek ve Ailesi Evine Ulaştı

Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerdeki 6 ilçenin yolu ulaşıma kapandı.

10.02.2015 17:31

Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerdeki 6 ilçenin yolu ulaşıma kapandı. Belediye ekipleri Demirtaş Mahallesi'nin kar nedeniyle kapanan yolunu açarak, Sevim ve Sait Güre çifti ile yeni dünyaya gelen erkek bebeklerinin evlerine ulaşmasını sağladı.

Kırkağaç'ta, bu sabah başlayan ve gün içinde etkisini giderek arttıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde kar sadece çatılarda ve ağaç dallarında birikirken, yüksek kesimlerde kar kalınlığı 40 santimetreyi buldu. Hacet, Dualar, Demirtaş, Kociskan, Fırdanlar ve Hamidiye mahallerinin yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

ÖMER BEBEK, EVİNE ULAŞTIRILDI

Kırkağaç'ın Demirtaş Mahallesi'nde oturan Sevim Güre, komşu Akhisar ilçesindeki hastanede dünyaya gelen ve 'Vuslat Ömer' adını verdikleri bebeğiyle taburcu oldu. Sevim ve Sait Güre çiftini köyleri Demirtaş'a ulaştırmak için ekipler alarma geçti.

45 dakikalık bir çalışma sonucunda yol kardan temizlenerek Güre Ailesi'nin evlerine ulaşması sağlandı. Diğer 5 mahallenin yollarının da açılması için toplam 6 dozer ile hummalı bir çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Bu arada İstanbul- İzmir karayolu Çanakçı Rampası'nda kar ve buzlanma nedeniyle 5 ayrı maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Karayolları ekipleri, Çanakçı Rampası'nda tuzlama çalışması yaparken, trafiğin burada kontrollü bir şekilde verilebildiği öğrenildi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karla Kaplı Yol Açıldı, Ömer Bebek ve Ailesi Evine Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement