Kars'ta Buz Sarkıtı Çocuğun Başına Düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kars'ta Buz Sarkıtı Çocuğun Başına Düştü

Kars\'ta Buz Sarkıtı Çocuğun Başına Düştü
28.02.2026 15:39

Kars'ta bir çocuğun başına buz sarkıtı düşmesi sonucu hastaneye kaldırıldı; durumu takip ediliyor.

KARS'ın en işlek noktalarından Faikbey Caddesi'nde, bir binanın çatısından kopan buz sarkıtı F.N.T 'nin (9) başına isabet etti. Yaralanan kız çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Kentte etkili olan soğuk havanın ardından çok sayıda binanın saçaklarında buz sarkıtları oluştu. Şehir merkezinin en yoğun bölgesi olan Faikbey Caddesi üzerinde yürüyen F.N.T.'nin başına çatıda biriken buz sarkıtı düştü. Darbenin şiddetiyle yere yığılan küçük kıza ilk müdahaleyi çevredekiler ve ailesi yaptı. Başından yaralanan F.N.T. Harakani Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanenin acil servisinde tedavi altına alınan F.N.T.'nin sağlık durumunun takip edildiği öğrenildi.

FOTORĞAFLI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Buz Sarkıtı Çocuğun Başına Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement