Kars'ta Hdp'li İl Genel Meclisi Üyesi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Hdp'li İl Genel Meclisi Üyesi Tutuklandı

Kars merkez ile Sarıkamış ve Selim ilçelerinde düzenlenen operasyonda, “Terör örgütüne yardım ve yataklık” yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 11 kişiden 7’si tutuklandı.

20.11.2015 23:45

Kars merkez ile Sarıkamış ve Selim ilçelerinde düzenlenen operasyonda, "Terör örgütüne yardım ve yataklık" yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 11 kişiden 7'si tutuklandı. Tutuklananlar arasında HDP Selim İlçe Yönetici ile İl Genel Meclisi Üyesi de bulunuyor.

Edinilen bilgilere göre, Selim Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polislerin katılımıyla bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen zanlılara yönelik kent merkezi ile Sarıkamış ve Selim ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 11 kişinin emniyetteki sorguları tamamlandı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü savcılıkça serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen HDP Selim ilçe yöneticilerinden M.K. ve HDP'li İl Genel Meclis üyesi R.Y.'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Hdp'li İl Genel Meclisi Üyesi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement