Kars'ta Şehitler Kar Yağışı Altında Anıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kars'ta Şehitler Kar Yağışı Altında Anıldı

18.03.2017 13:47

18 MART Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle düzenhlenen törenler, Kars'ta kar yağışı altında gerçekleşti.

18 MART Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle düzenhlenen törenler, Kars'ta kar yağışı altında gerçekleşti. Garnizon Şehitliği'ndeki törende Vali Rahmi Doğan, Garnizon ve 14'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, şehitlik anıtına çelenk koydu. Çok sayıda şehit yakını ve vatandaşın katıldığı törenler sırasında şehitlerin mezarlarına kırmızı-beyaz karanfiller bırakıldı.

Törenlere Vali Rahmi Doğan, 14'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şube Başkanı Yüksel Öztürk, Kars Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Muhsin Ağçay, gaziler, daire amirleri ve şehit aileleri katıldı.

- Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Şehitler Kar Yağışı Altında Anıldı - Son Dakika


Advertisement