Kartal'da anne ile iki çocuğu evlerinde ölü bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kartal'da anne ile iki çocuğu evlerinde ölü bulundu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kartal\'da anne ile iki çocuğu evlerinde ölü bulundu
 Güncelleme: 

Kartal'da anne ile iki çocuğunun ölü bulunduğu dairenin tesisatında yapılan kontrolde doğal gaz kaçağı bulunduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Kartal'da anne ile iki çocuğunun ölü bulunduğu dairenin tesisatında yapılan kontrolde doğal gaz kaçağı bulunduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Atalar Mahallesi Göktürkler Sokak'taki bir apartmanda yaşayan Melek Dönmez (34) ile çocukları Havvanur (11) ve Belinay Ergay'dan (13) bir süredir haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kapıyı çilingirle açarak içeri giren ekipler, yoğun gaz kokusu bulunan dairede anne ile çocuklarının cesediyle karşılaştı.

İGDAŞ ekipleri tarafından ikametgahın tesisatında yapılan kontrolde doğal gaz kaçağı bulunduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Anne ve iki çocuğunun cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, sağlık ve İGDAŞ ekipleri incelemelerini tamamlayarak olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: AA