Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Mazbatasını Aldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Mazbatasını Aldı

Hüseyin Üzülmez, Kartepe İlçe Seçim Kurulu Başkanı Oğuz Çelik'in elinden mazbatasını aldı ve resmen Kartepe Belediye Başkanı oldu.

04.04.2014 14:09  Güncelleme: 14:10

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Kartepe Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Üzülmez, Kartepe İlçe Seçim Kurulu Başkanı Oğuz Çelik'in elinden mazbatasını aldı ve resmen Kartepe Belediye Başkanı oldu.

Kartepe Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Üzülmez, 3 Nisan 2014 günü öğleden sonra Kocaeli Adliyesine beraberinde Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Kartepelilerin kalabalık ve coşkulu desteği eşliğinde geldi.

Kocaeli Adliyesi'nde 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Kartepe İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Oğuz Çelik, çikolata ikram eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e önce sigaranın zararlarını anlatan bir yazı verdi ardından da mazbatasını verdi. Hakim Çelik, "Belediye başkanımız da sigaraya karşı olan birisi olduğunu öğrendim. Kendisi bunu en güzel yere asar. Belediye başkanlığı için kendisini tebrik ederim. Bu diğeri gibi size hediyemiz değildir. Bu halkın serbest kullandığı iradesiyle Kartepe'yi yönetmek için kendisine 5 yıllığına yetki verdi. Kartepe gelecekte Uludağ'ı bile geçecektir. Kendisine başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin, Allah utandırmasın" dedi.

Mazbatasını alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, Çelik'in verdiği sigara zararları ile ilgili yazıyı hediyeyi en güzel yere asacağını belirtti. Başkan Hüseyin Üzülmez, "Bugün çok önemli ve sorumluluk gerektiren bir görev üstleniyorum. 5 yıl boyunca ekibimizle ve teşkilatımızla birlikte bizlere yüklenen sorumlulukla kurumsal bir yönetim anlayışı içinde Kartepe'yi yönetmeye çalışacağız. Kartepe'yi Türkiye'nin turizm, ticaret ve kendi sosyal kültürel hayatını oluşturmuş bir ilçe yapacağız. Kartepe'yi Kartepelilerle birlikte yöneteceğiz. Bu saatten sonra herkesin başkanı olacağız. Üzerime ateşten gömlek giydiğimi biliyorum. Bu konuda kimseyi mahcup etmeyeceğiz. Önemli olan bu sorumluluğu en iyi şekilde yürütmektir. Allah bizi utandırmasın" dedi.

Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, meclis üyelerinin mazbatalarını da verdi ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement