Kartepe'de Ayın Personelleri Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Ayın Personelleri Ödüllendirildi

Kartepe\'de Ayın Personelleri Ödüllendirildi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, başarılı ve titiz çalışmalarıyla ayın personeli ödülüne layık görülen belediye personellerinin ödüllerini verdi.

12.11.2018 09:12

Kartepe Belediyesi çalışanları arasında uygulanan aylık performans bazlı ödül sisteminde ayın personeli ödülüne Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinden Metin Şimşek, Şahin Güngör ve Engin Mut sokakta buldukları altın ve para dolu çantayı sahibine teslim ettikleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Mezarlık İşleri personelleri İsmail Aktop, Osman Nuri Sert ve Lütfi Kızmaz da özverili çalışmalarından dolayı ayın personelleri seçildi.

İŞİNİN HAKKINI VERMEK

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in makamında gerçekleşen ayın personeli ödül törenine Belediye Başkan Yardımcılarından Abdullah Yılmaz, Bali Holat, Mehmet Filiz, Murat Balaban ve birim müdürleri hazır bulundu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Kartepe Belediyesi'nde çalışanlar arasında uygulanan performans bazlı ödül sistemiyle başarılı personelleri ödüllendirmeye devam ediyoruz. Başarılı çalışmalarından dolayı belediye personellerimiz ödüle layık görülmüştür. Birimler arasında yaşanan pozitif rekabet çalışmalarda da başarıyı artırmaktadır. İşini büyük bir özveriyle, düzenli ve intizamlı yapan, özellikle de yaptığı işin hakkını veren, vatandaş memnuniyetini ve belediyenin kurumsal çalışma zihniyetini öne çıkaran başarılı olan arkadaşlarımızı bu manada ödüllendirilmesi iş motivasyonunu arttırıyor. Başarılı olan personellerimizi tekrar tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Ayın Personelleri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement