Kastamonu Ilgaz'da Tatil Bereketi - Son Dakika
Güncel

Kastamonu Ilgaz'da Tatil Bereketi

Kastamonu Ilgaz\'da Tatil Bereketi

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Ilgaz Kayak Merkezi'nde yarı yıl tatili dolayısıyla doluluk oranları yüzde 100'e ulaştı.

18.01.2015 11:55

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Ilgaz Kayak Merkezi'nde yarı yıl tatili dolayısıyla doluluk oranları yüzde 100'e ulaştı.

Kar kalınlığının 1 metreyi aştığı Ilgaz Kayak Merkezi'ne hava şartlarının iyi gitmesi nedeniyle kayak severler yoğun ilgi gösteriyor. 4'ü kamu, 2'si özel toplam 6 otelin bulunduğu Ilgaz Kayak Merkezi'nde sömestr tatili nedeniyle yapılan rezervasyonlarla yer kalmadı.

Kastamonu Kayak İl Temsilcisi Suat Hırlı, şuanda kayak merkezinde kar kalınlığı çok iyi durumda olduğunu söyledi. Sömestr tatili için kar sorununun olmadığını belirten Hırlı, "Sömestr tatilinde de hava yağışlı görünüyor. Kayak merkezinde yoğunluk yaşıyoruz. Bundan sonra kayakçılarımızın kazasız belasız kayak yapmalarını diliyoruz" dedi.

Dağbaşı Otel Müdürü Fatih Benzet, yarıyıl tatilinin bitim tarihi olan 9 Şubat'a kadar otelin dolu olduğunu vurgulayarak, "Şu an bile yüzde 100 doluluk oranımız var. Yarıyıl tatili de dolu geçecek" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu Ilgaz'da Tatil Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement