Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 5 Yaralı

Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 5 Yaralı

Kırıkkale'de meydana gelen iki ayrı kazada 6 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

08.11.2011 14:31  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale-keskin karayolunda, Kayseri'den İstanbul'a bayram dönüşü yapanların bulunduğu minibüs, karşı şeride geçerek bir otomobille çarpıştı. Her iki araç da hurdaya dönerken, 1'i kaldırıldığı hastanede olmak üzere iki araçta bulunan 6 kişi öldü, 5 kişi de ağır yaralandı. Takla atıp devrilen minibüste bulunan kurban etleri ise karayoluna saçıldı.

Kaza, Kırıkkale- Keskin karayolunda Çankurtaran Köyü yakınlarında bugün saat 10.45'de meydana geldi. Kırıkkale'den Keskin istikametine gitmekte olan, Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğü sanatçısı Vedat Coke'nin kullandığı 06 ZOJ 79 plakalı otomobile, Kayseri'den kurban bayram dönüşü İstanbul'a gitmekte olan Mustafa Topçu yönetimindeki 34 AT 0338 plakalı minibüs, sürücüsünün şerit ihlali yapması sonucu orta refüjü aşarak çarptı. Minibüs, yolun sağına takla atarak devrildi.

Kaza sonrası her iki araç çarpmanın etkisiyle hurda yığınına dönerken, otomobilde bulunan Vedat Coke, Turan Güngör ve Reyhan Karadağ ile minibüste bulunan Perihan Çiğdeman olay yerinde öldü. Minibüste bulunanlardan Emine Topçu ise kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada otomobilde bulunanlardan ölen bir kişinin ise henüz kimliği belirlenemedi.

Olay yerine çok sayıda ambulans gönderilirken, otomobilde sıkışarak feci şekilde can verenler, Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi ile 112 Acil Servis ekiplerince sıkıştıkları araçtan güçlükle çıkarıldı.

Kazada ağır yaralanan aynı aileden Abdullah, Rukiye, Mustafa, Firuzan(56) ve Abdullah Topçu (11) kaldırıldıkları Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza sonrası Ankara-Kayseri karayolu uzun süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan minibüste bulunan kurban etleri de karayoluna saçıldı. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement