Kayıp Kız Adana'da Bulundu, Ailesini İstemedi - Son Dakika
Güncel

Kayıp Kız Adana'da Bulundu, Ailesini İstemedi

Kayıp Kız Adana\'da Bulundu, Ailesini İstemedi

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesindeki evinden 9 Ocak'ta kaybolan 17 yaşındaki B.D., Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekiplerince bulundu.

08.02.2013 16:05

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesindeki evinden 9 Ocak'ta kaybolan 17 yaşındaki B.D., Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekiplerince bulundu. Ailesine dönmek istemeyen genç kız, İl Sosyal Politikalar ve Aile Müdürlüğü'ne teslim edilerek koruma altına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Isparta polisinin kayıp genç kız ile ilgili bilgi vermesi üzerine harekete geçen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, genç kızı bulmak için 10 ayrı adrese baskın düzenledi. Ekiplerin yaptığı çalışmada Banu Demircan, merkez Seyhan ilçesinin Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan 33 yaşındaki Hasan A.'nın evinde bulundu. Evli ve 4 çocuk babası Hasan A. ekiplerce gözaltına alındı.

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sosyal hizmet uzmanları gözetiminde görüşme yapılan B.D.,, "Biz Hasan ile birbirimizi seviyoruz. Isparta'da bir arkadaş ortamında tanıştık. Bana bekar olduğunu söyledi. Bir buçuk ay telefonla konuştuktan sonra kaçıp Adana'ya geldim. Evine yerleştim, kimliğinde 'evli' yazıyordu, sorduğumda karısından boşandığını ve nüfus cüzdanını değiştirmediğini söyledi. İlişkiye girdik, ailemin yanına dönmek istemiyorum. Hasan'dan da şikayetçi değilim" dedi.

Kendi isteği ile ilişkiye girdiğini söyleyen genç kızın şikayetçi olmaması üzerine polisteki ifadesinin ardından Hasan A. serbest bırakıldı. Emniyetteki sorgusunda, arkadaş ortamında tanıştıklarını kabul eden Hasan A., telefonla görüştüklerini söyledi. Eşi ve çocuklarının yarı yıl tatili nedeniyle Van'daki akrabalarının yanında olduğunu ifade eden Hasan A. "Adana'ya geldi, kendi isteğiyle birlikte olduk. Benim evli olduğumu biliyordu. Zorla birşey yapmadım" açıklamasını yaptı.

Bekaret testi istemediğini belirtip, ailesine gitmeyi de kabul etmeyen B.D., Sosyal Politikalar ve Aile Bakanlığı'na bağlı yurda yerleştirildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Kız Adana'da Bulundu, Ailesini İstemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement