Kaymakam Çağlar Köylere Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Çağlar Köylere Çıkarma Yaptı

Kaymakam Çağlar Köylere Çıkarma Yaptı

Van'ın Saray İlçe Kaymakam Vekili Ve Aynı Zamanda Özalp Kaymakamı Şener Çağlar, Saray İlçesi'ne Bağlı Turan İle Karahisar Köylerinde İncelemelerde Bulundu.

29.07.2011 21:51  Güncelleme: 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın saray ilçe kaymakam vekili ve aynı zamanda özalp kaymakamı şener çağlar, saray ilçesi'ne bağlı turan ile karahisar köylerinde incelemelerde bulundu. Köylerin telefon konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getirmeleri üzerine Kaymakam Çağlar, ilgili GSM operatörleri ile görüşerek sorunu çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Eşi Saray Kaymakamı Ayşe Şeyda Çağlar'ın doğum izninde olması sebebiyle hem Özalp'a hem de eşinin sorumluluk alanında bulunan Saray Kaymakamlıklarına bakan Şener Çağlar, performansı ile herkesi hayrette bırakıyor. Sel afetinde sular altında kalan köylerden ayrılmayan ve herkesin derdine koşan Kaymakam Çağlar, eşinin emanet etti Saray İlçesi'nde de aynı duyarlılığı gösteriyor. Yaklaşık 3 aydan beridir vekalet ettiği Saray ilçesinde köy gezileri başlatan Kaymakam Çağlar, 70 kilometre mesafesi ile en uzak köy konumsundaki Turan Köyü'ne gitti. Köyü ilçeye bağlayan yolda KÖYDES kapsamında yapılan 14 kilometrelik stabilize yol çalışmasını yerinde denetleyen Kaymakam Çağlar, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Daha sonra köylülerle bir araya gelen Kaymakam Çağlar, sorun ve sıkıntıları dinledi. Köylüler, 1990 yılında köylerinde ilk kez dönemin Kaymakamı Yılmaz Arslan'ı gördüklerini, ardından 2009 yılında Kaymakam Meral Demirbaş'ı, 2010 yılında Kaymakam Ayşe Şeyda Çağlar ve şimdide Kaymakam Şener Çağlar'ı ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Telefon konusunda köyde büyük bir sıkıntı yaşandığını da dile getiren köylüler, bu konuda Kaymakam Çağlar'dan yardım talep ettiler. Kaymakam Çağlar'da, gsm operatörleri ile gerekli görüşmeleri yaparak köyün telefon sıkıntısını en kısa sürede giderme çabası vereceklerini belirtti.

Turan Köyü'ndeki incelemelerini tamamlayan Kaymakam Çağlar, daha sonra yine Saray'a bağlı Karahisar Köyü'ne geçerek KÖYDES projesi kapsamında yapımı tamamlanan köprü inşaatını denetledi. Kaymakam Çağlar, köy gezileri sırasında karşılaştığı özürlüler, çocuklar ve çobanlarla ilgilenerek hediyeler vermeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakam Çağlar Köylere Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement