Kaymakam, Şehit Aileleri ve Gazilerin Bayramlarını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam, Şehit Aileleri ve Gazilerin Bayramlarını Kutladı

Kaymakam, Şehit Aileleri ve Gazilerin Bayramlarını Kutladı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Kaymakamı İbrahim Çay, şehit aileleri ve gazilerini evlerinde ziyaret ederek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

06.08.2013 18:48  Güncelleme: 12:09

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, beraberinde ki Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Kıdemli Deniz Albay Yalçın Enç, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Engin Özkul, Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan ile birlikte ilk olarak şehit Engin Sezer, şehit İlhan Demiray ve şehit Asım Çömeten'in ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Şehit ailelerinin dertlerini ve sorunlarını dinleyen Çay, ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi. Ziyaretlerin ardından gaziler Hikmet Tetik, Orhan Cebeci, Birol Temel, Nazım Kaya, Halim Yaman, Hasan Şenel ve Necmettin Yavuz da protokol tarafından evlerinde ziyaret edildi.

Kaymakam Çay, Ramazan Bayramı öncesi şehit aileleri ve gazilerini evlerinde ziyaret ederek sıkıntılarını ve dertlerini dinleyip çözüm bulmak istediklerini söyledi. Şehit aileleri ve gaziler de ziyaretten dolayı Çay ve beraberindeki protokol üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaymakam, Şehit Aileleri ve Gazilerin Bayramlarını Kutladı - Son Dakika


Advertisement