Kayseni Valisi Dünya 2'ncisi Güreşçiyi Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Kayseni Valisi Dünya 2'ncisi Güreşçiyi Ödüllendirdi

Kayseni Valisi Dünya 2\'ncisi Güreşçiyi Ödüllendirdi

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Brezilya'da gerçekleştirilen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası 74 kilo greko-romen müsabakalarında 2'nci olan Kayseri Şekerspor güreşçisi Burhan Akbudak'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.

26.08.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Brezilya'da gerçekleştirilen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası 74 kilo greko-romen müsabakalarında 2'nci olan Kayseri Şekerspor güreşçisi Burhan Akbudak'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Vali Düzgün, ziyarette Burhan Akbudak ve antrenörlerini tebrik etti, "Gençlerimiz arasında sporda, sanatta daha böyle keşfedilmemiş çok yeteneklerimiz bulunmakta. Onlara bu imkanları sağlamak, küçük yaşlardan itibaren onlara sahip çıkmak, yetiştirmek, güreşte, futbolda, basketbolda, değişik sanat branşlarında onların başarılı olmalarına destek vermek çok önemli" dedi.

1995 Kahramanmaraş doğumlu Burhan Akbudak daha önce greko-romende Bulgaristan'ın Sofia kentinde yapılan Petro Strakov ve İvan İliev Uluslararası Güreş Turnuvası'nda 3'üncü, Çorum'da düzenlenen U23 Greko-Romen Türkiye Şampiyonası'nda ise 1'inci olmuştu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseni Valisi Dünya 2'ncisi Güreşçiyi Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement