Kayseri 11. Cummurbaşkanı Gül, Babasının Mezarı Başında Yasin Okudu - Son Dakika
Güncel

Kayseri 11. Cummurbaşkanı Gül, Babasının Mezarı Başında Yasin Okudu

11. Cummurbaşkanı Gül, babasının mezarı başında yasin okuduONBİRİNCİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 1 Komando Tugayındaki iftar sofrasında 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la buluşmak üzere, baba ocağı Kayseri'ye geldi.

08.06.2017 18:48

11. Cummurbaşkanı Gül, babasının mezarı başında yasin okudu

ONBİRİNCİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 1 Komando Tugayındaki iftar sofrasında 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la buluşmak üzere, baba ocağı Kayseri'ye geldi. Gül, ayağının tozuyla bir süre önce kaybettiği babası Ahmet Hamdi Gül'ün mezarına giderek Yasin okudu.

İstanbul'dan bu gece Büyükşehir Belediyesi ve Genelkurmay Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen iftara katılmak üzere THY'nin tarifeli uçağıyla gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü, Vali yardımcısı Zekeriya Güney, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kardeşi Macit Gül'ün kayınbabası eski milletvekili Şaban Bayrak karşıladı. Erkilet Havalimanında DHA muhabirinin körfezde bulunan Arap ülkelerindeki krizle ilgili soruya "Görevdeki arkadaşlar bu süreci iyi idare ediyorlar. Bunlar ayaküstü konuşulacak konular değil 'yanıtını verdi. Gül, daha sonra kardeşi Macit Gül ile birlikte Asri mezarlığa gelerek yaklaşık 1 ay önce kaybettiği babası Ahmet Hamdi Gül'ün mezarıı başında Yasin-. 11 Cumhurbaşkanı korumaları vasıtasıyla gazetecileri uyarıp ' Babama dua etmeye geldim. Görüntü almazsanız sevinirimö ricasında bulundu.

Öte yandan, 11.Cumhurbaşkanı Gül,Erkilet hava alanında iken, Cumhurbaşskanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer konukları 1. Komando Tugayına taşıyacak helikopterler de alana iniş yaptı

Kayseri 11. Cummurbaşkanı Gül, Babasının Mezarı Başında Yasin Okudu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri 11. Cummurbaşkanı Gül, Babasının Mezarı Başında Yasin Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement