Kayseri İl Sağlık Müdürlüğünden Demokrasi Nöbetine Destek - Son Dakika
Güncel

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğünden Demokrasi Nöbetine Destek

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü sağlık ekipleri, Cumhuriyet Meydanı'nda süren demokrasi nöbetlerinde vatandaşları yalnız bırakmıyor.

03.08.2016 12:03

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü sağlık ekipleri, Cumhuriyet Meydanı'nda süren demokrasi nöbetlerinde vatandaşları yalnız bırakmıyor.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain FETÖ darbe girişimi sonrası demokrasi ve milli iradenin yanında olmak için meydanlara çıkan sağlık çalışanları Kayseri halkına destek veriyor.

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşların karşılaşabileceği sağlık sorunlarına anında müdahale edebilmek ve destek olabilmek amacıyla 2 ambulans, 1 motosiklet ambulans, 1 UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma) aracı ve UMKE çadırı Cumhuriyet Meydanı'nda hazır bekletiliyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, yardımcıları ve personel de meydandaki demokrasi nöbetlerine katılarak destek veriyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri İl Sağlık Müdürlüğünden Demokrasi Nöbetine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement