Kayseri Park'ta Büyük Eğlence - Son Dakika
Güncel

Kayseri Park'ta Büyük Eğlence

Kayseri Park\'ta Büyük Eğlence

Kayseri Park, 16 Aralık Cuma günü saat 19.00'da Vatan Şaşmaz ve Simge Tertemiz'in sunumuyla müthiş bir eğlenceye ev sahipliği yapacak.

12.12.2011 16:30

Gecenin sonunda büyük bir sürpriz Kayseri Park ziyaretçilerini bekliyor olacak. Program kapsamında illüzyonist Doruk Ülgen, sanatçılar Aylin Coşkun ve Yelda Başaran Kayserililer'le buluşacak

İddialı organizasyonlarıyla dikkat çeken Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 16 Aralık Cuma günü saat 19.00'da büyük bir eğlenceye ev sahipliği yapacak. Vatan Şaşmaz ve Simge Tertemiz'in sunuculuğunda yapılacak gösteri sürpriz konuklar, yarışmalar, gösteriler ve ödüller ile Kayseri Park ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak. Ayrıca Aylin Coşkun ve Yelda Başaran'ın şarkılarını seslendireceği gecenin sonunda, büyük bir sürpriz Kayseri Park ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Doruk Ülgen nefes kesecek

Dünya Sihirbazlar Birliği tarafından daha önce David Copperfield ve Criss Angel gibi dünyaca ünlü isimlere verilmiş olan ve sihir dünyasının Oscar'ı kabul edilen Merlin Ödülü'ne 2011 yılında layık görülen Doruk Ülgen'de Kayseri Park'ta ziyaretçileri büyüleyecek. Doruk Ülgen'in illüzyon gösterisinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bu arada Kayseri Park'ın -1. Kat orta alanında 1 aydır ziyaretçilerin beğenisine sunulmuş olan; korsanlar, elde ettikleri ganimetler ve ıssız ada maketinin yer aldığı "Korsan Park" 10 usta tiyatrocunun nefesiyle hayat bularak canlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri Park'ta Büyük Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement