Kayserili Zekiye Hayaline Kavuştu, Muslera İle Florya'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kayserili Zekiye Hayaline Kavuştu, Muslera İle Florya'da Buluştu

Kayserili Zekiye Hayaline Kavuştu, Muslera İle Florya\'da Buluştu

Digiturk, Bir Dilek Tut Derneği İşbirliği ile Kayserili Zekiye'nin Muslera ile tanışma hayalini gerçekleştirdi.

13.03.2014 16:35  Güncelleme: 16:31

Digiturk, Bir Dilek Tut Derneği işbirliği ile yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında, çeşitli hastalıklara karşı zorlu bir mücadele veren çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Galatasaraylı genç Zekiye, Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera ile tanışmak üzere Kayseri'den İstanbul'a geldi.

Digiturk ve Bir Dilek Tut Derneği'nin bir süredir ortaklaşa yürüttükleri proje çerçevesinde ihtiyaç sahibi pek çok çocuğun hayalleri gerçeğe dönüşüyor. Bugüne dek proje kapsamında 9 çocuğun hayalini gerçeğe dönüştüren Digiturk, son olarak, Hodgkin Lenfoma hastalığı ile mücadele eden 18 yaşındaki Zekiye, hayranı olduğu Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldi. 13 Mart 2014 Perşembe günü Galatasaray'ın antrenmanı öncesinde birlikte öğle yemeği yiyip sohbet eden Muslera ve Zekiye yemek sonrasında fotoğraf çektirdiler.

Fernando Muslera'yı çok sevdiğini ve kendisiyle tanışmayı her zaman çok istediğini söyleyen Zekiye, birlikte geçirdikleri süre boyunca çok eğlendiğini ve Muslera'nın tıpkı ekranda gördüğü gibi sempatik ve cana yakın biri olduğunu söyledi. İki büyük aşkının Galatasaray ve Muslera olduğunu söyleyen Zekiye, Muslera ile ilk karşılaştığı anı: "Çok fazla heyecanlandım. Dilim tutuldu ve sormak istediğim pek çok şeyi soramadım bile. Yine de çok mutlu oldum. Hayatımın en güzel anlarından birini yaşadım. Muslera tıpkı ekranda göründüğü gibi sempatik ve cana yakın biri" dedi.

Muslera'ya nikah şahitliği için söz verdi

Muslera ile buluşan Zekiye, başarılı kaleciyi Galatasaray'da uzun yıllar görmek istediğini söyledi. Zekiye ayrıca Muslera'ya ne zaman evleneceğini de sordu. Uruguaylı kaleci bu soruya henüz net bir tarih olmadığını ama evlenmeyi planladığını söyleyerek yanıt verdi. Bu yanıt karşısında Zekiye Muslera'ya nikah şahidi olabileceğini söyledi.

Bu sezon ligde ve sezon sonunda oynanacak Dünya Kupası maçlarında başarılar dilediğini de belirten Zekiye, Kayseri'ye dönüş yolculuğu öncesinde buluşmanın gerçekleşmesini sağlayan Digiturk ve Bir Dilek Tut Derneği'ne teşekkür etti.

Digiturk Kurumsal İletişim Direktörü Kadri Mutlu, "Kurum olarak zorluklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Onların mutluluğuna tanıklık etmek ve yaşadıkları zor günlerde bir parça moral bulmalarına aracı olmak bizler için gerçekten çok önemli. Bu güne kadar Bir Dilek Tut Derneği ile birlikte 9 çocuğumuzun yaşamına renk katan, onlara moral veren anları yaşamalarına vesile olduk. Çok daha fazlasını hak ettiklerine inanmakla birlikte, onların mutluluğuna, yaşam sevincine küçük de olsa bir katkı sunmak, bu özel anlarına tanıklık etmek gerçekten büyük bir keyif. Bugün sevgili Zekiye kendi hayali olan Muslera ile tanışma hayaline kavuştu. Bu ziyaret Muslera'yı da en az Zekiye kadar memnun etti. Bu önemli görevi yerine getirmemize yardımcı olan Bir Dilek Tut Derneği yöneticilerine, Galatasaray Spor Kulübü'ne ve Fernando Muslera'ya teşekkür ederiz. Bu alandaki çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde genişletmeyi ve daha fazla çocuğun hayalini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Digiturk ve Bir Dilek Tut Derneği çocukların hayalleri için el ele verdi

Digiturk ve Bir Dilek Tut Derneği, yaklaşık bir yıldan bu yana devam eden işbirliği ile Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli rahatsızlıklarla mücadele eden ihtiyaç sahibi çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmek üzere çalışmalar yürütüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında bu güne kadar toplam 9 çocuk hayaline kavuştu. Digiturk'ün dünya genelinde büyük sosyal sorumluluk ve yardımseverlik projeleri yürüten Bir Dilek Tut Derneği ile yürüttüğü işbirliğinin kapsamı genişleyerek devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayserili Zekiye Hayaline Kavuştu, Muslera İle Florya'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement