Kazazede Yakınları Hastaneye Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Kazazede Yakınları Hastaneye Akın Etti

Kazazede Yakınları Hastaneye Akın Etti

Konya-Karaman Karayolu'nda meydana gelen trafik kazası sonrası Konya'ya sevk edilen kazazedelerin yakınları hastaneye akın etti.

20.03.2013 19:14

Konya- Karaman Karayolu'nda meydana gelen trafik kazası sonrası Konya'ya sevk edilen kazazedelerin yakınları hastaneye akın etti.

Konya Karaman Karayolu'nda saat 15.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Karaman'ın Kazım Karabekir İlçe Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı ve şoförü Ertuğrul Demircan olay yerinde, Karaman İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayram ise kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Kazada yaralanan AK Parti Kazımkarabekir İlçe Başkanı Ali İhsan Alanlı'nın tedavisi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürerken, yakınları da hastaneye akın etti. Hastanede hayatını kaybeden Mustafa Bayram'ın yakınları ise sinir krizi geçirdi. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da hastaneye gelerek bilgi aldı. Hastane çıkışında açıklamalarda bulunan Sorgun, elim ve herkesi üzen bir hadise olduğunu belirtti. Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına da sabırlar dileyen Sorgun, "Yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Maalesef trafik teröründe her gün onlarca insanımızı kaybediyoruz. Bir taraftan takdir diyoruz ama bir taraftan da tedbiri ihmal etmememiz gerekiyor. Tali yoldan çıkan bir araçla çarpıştığını duyduk. Şu anda onun konuşulmasını da uygun bulmuyoruz. Yaralı arkadaşımızla da görüştük, bilinci yerinde. Umuyorum tez vakitte şifa bulur. Sağlık müdürümüz, başhekimimiz burada gerekeni yapıyorlar" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazazede Yakınları Hastaneye Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement