Kazazedelerin Kimlikleri Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Kazazedelerin Kimlikleri Belirlendi

Kazazedelerin Kimlikleri Belirlendi

Antalya'da Meydana Gelen Trafik Kazasında Ölen ve Yaralananların Kimlikleri Belirlendi.

28.10.2010 23:21

Antalya'nın Kumluca İlçesi Belen Mevkii'ndeki tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi.

Kazada otomobilde ölenin 55 yaşındaki Yılmaz Canayakın olduğu ve otomobili kullanan oğlu 19 yaşındaki Yasin Canayakın'ın da yaralandığı belirtildi. Tur otobüsü sürücüsü 43 yaşındaki Mustafa Battal ve rehber Hayri Erdeniz'in de kazada yaralandığı belirlendi. Yaralılardan 25 Fransız turistin kimlikleri şöyle:

''Guylaine Masson (60), Alain Masson (61), Jacqueline Pique (64), Nicole Dock (44), Jeanne Pique, Celine Foussard, Guilliaume Foussard (28), Jean Albert (60), Robert de Troy, Viviane de Troy, Josyane Dupui (66), Francoise Limous, Alain Pique, Mireille Bobin, Marie Luis Herne, Cloudine Leroy, Germaine Antoinne, Jeannine Buannic, Liliane Janzam, Corinne Scheid, Arnaud Scheid, Jean Vedrenne, Marie Jean Vedrenne, Rolande Albert (58) ve Vonioue Petit."

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki Guylaine Masson, Celine Foussard ve Jacqueline Pique'nin hayati tehlikesinin devam ettiği, Masson ve Pique'nin sol kollarının koptuğu öğrenildi.

VALİLİK: HIZLI DAVRANILDI

Antalya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, trafik kazasının hemen ardından güvenlik, sağlık ve kurtarma görevlilerinin derhal olay yerine intikal ettiği, yaralıların Kemer ve Antalya'daki hastanelere helikopter ve ambulansla ulaştırıldığı kaydedildi.

ÜNVER: BİZİM HATAMIZ YOK

Otobüsün bağlı olduğu Sena Tur'un sahibi Sabri Ünver, kaza sonrasında yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Kazanın tamamen hava muhalefetinden dolayı kayganlaşan yolda otomobilin kayarak kontrolden çıkması sonucu meydana geldiğini belirten Ünver, "Kazadan 15 dakika sonra hava ambulansı kalktı. Olay yerine 13- 14 ambulans sevk edildi" dedi. Kazanın sürücü hatasından kaynaklanmadığını vurgulayan Sabri Ünver, "Başta araç sürücüsünün dinlenme süreci olsun, otobüsün bakımı, sigortası hepsi uygun. Kaza tamamen kayganlaşan yolda aracın kaymasından kaynaklanmıştır" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazazedelerin Kimlikleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement