Kck Davasında Mahkeme Başkanı ile Avukatlar Arasında Tartışma Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Kck Davasında Mahkeme Başkanı ile Avukatlar Arasında Tartışma Yaşandı

Kck Davasında Mahkeme Başkanı ile Avukatlar Arasında Tartışma Yaşandı

İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilen ikinci KCK davasında mahkeme başkanı ile avukatlar arasında tartışma yaşandı.

16.07.2012 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilen ikinci KCK davasında mahkeme başkanı ile avukatlar arasında tartışma yaşandı.

Davanın öğleden önceki oturumunda taleplerini iletmek üzere söz alan sanıklardan avukat Doğan Erbaş, öğleden sonraki oturumda sözlerine devam etti. Erbaş'ın uzun süre konuşması üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Erbaş'tan taleplerini dile getirmesini, yaptığı konuşmanın talep olmadığını, savunma olduğunu dile getirdi. Başkanın uyarısı üzerine salonda bulunan bir avukat, Mahkeme Başkanı Ekinci'ye, "Bu dava şike davası değil. Cübbeli Ahmet Hoca davası değil. Buradaki sanıkların hepsi avukat. Savunma yapacaklar tabi. Mahkemeniz tartışmalı bir mahkemedir. Son yasayla geçici bir mahkeme özelliği taşımaktadır" dedi.

Mahkeme Başkanı Ekinci ise avukata, "Gelmeyin o zaman" dedi. Avukatla Başkan Ekinci arasında yaşanan tartışmanın ardından duruşmada Erbaş konuşmasını sürdürüyor. Duruşmada henüz iddianamenin kabul kararı okunması ile sanıkların kimlik tespitine geçilemezken, salonun tıklım tıklım dolu olması ve izleyicilerin kendi aralarında konuşması nedeniyle Erbaş'ın konuşmaları ise anlaşılamıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kck Davasında Mahkeme Başkanı ile Avukatlar Arasında Tartışma Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement