Kelkit'te Gurur Günü - Son Dakika
Güncel

Kelkit'te Gurur Günü

Kelkit\'te Gurur Günü

Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu 6'ıncı dönem mezunlarını verdi.

20.05.2011 17:20

Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu 6'ıncı dönem mezunlarını verdi. Düzenlenen törende konuşan Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, "Size vakfımızın kurucusu ve onursal başkanı Aydın Doğan'ın sevgi, selam ve tebriklerini getirdim. Kendisinin ifadesi ile 'Güçlü olmak bilgili olmaktan geçer. ' Çok çalışın, araştırın, sorgulayın" dedi.

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu spor salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, Kelkit Belediye Başkanı Başkan Vekili Nakşi Tüysüz, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Haydar Akyazı, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, Aydın Doğan Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Gündüz Alpman ile öğrenciler ve veliler katıldı.

İlk konuşmayı okul birincisi Organik Tarım Programı öğrencisi Öznur Turan yaptı. Turan, "Kendimize ve değerlerimize inanalım. Gelecekten korkmayalım. Zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyelim. Göreceksiniz ki uzun dönemde kazanan hep bizler ve ulusumuz olacaktır" dedi.

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Vecihi Aksakal da, "Yüksekokulumuzun kurulmasında finansman sağlayan ve halen katkılarını esirgeyemeyen Aydın Doğan Vakfı kurucusu ve Onursal Başkanı Sayın Aydın Doğan'a, ilgi ve desteklerinden dolayı vakıf yöneticilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

FETVACI: BUGÜN BİZİM İÇİN DE GURUR GÜNÜ

Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı ise, "Bugün bizim için de gurur günü. Başarılarınız, özellikle hayattaki başarılarınız bizim ve ülkemizin de başarısı olacaktır. Çağdaş ve saygın bir toplum bireylerinin kalitesinden belli olur. Kaliteden ödün vermeyin. Aydın Doğan Vakfı burada size iyi bir eğitimin yanı sıra, sağlık, spor, kültürel faaliyetler, özel bir İngilizce öğretimi gibi tüm yaşamınız boyunca altın bileziğiniz olacak bilgiler ve değerler verilmesi için çalıştı. Şimdi de gururla görüyorum ki siz bu olanakları en verimli şekilde kullandınız ve bugün artık birer yetişkin olarak hayata atılıyorsunuz. Size vakfımızın kurucusu ve onursal başkanı Aydın Doğan'ın sevgi, selam ve tebriklerini getirdim. Kendisinin ifadesi ile 'Güçlü olmak bilgili olmaktan geçer. ' Çok çalışın, araştırın, sorgulayın, konunuzu herkesten iyi bilin, kendinize güvenin. Arkadaşlarınızı, bu coğrafyayı ve öz değerlerinizi hiç unutmayın. Yolunuz açık olsun" ifadesini kullandı.

Gümüşhane Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Haydar Akyazı ise öğrencilere seslenerek, "Aldığınız eğitimle insanlığa yardımcı olun. Aydın Doğan Vakfı'na da yüksekokulumuza sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın ise, Gümüşhane'ye yapılan eğitim yatırımlarından bahsederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu da konuşmasında, "Sevgili öğrenciler, Gümüşhane'ye geldiniz, okulunuzu bitirdiniz. Burası küçük bir il ama buranın da kendine mahsus özellikleri ve değerleri var. Bunları alalım. Gittiğimiz yerlerde değerlendirelim. İnsanlarımıza hizmet edelim. Halkımız çok önemlidir ve değerlidir" ifadesini kullandı.

KEP ATTILAR

Konuşmaların ardından Aydın Doğan Vakfı tarafından dereceye giren ve mezun olan öğrencilere verilen diz üstü bilgisayar ve dolmakalem gibi ödüllerin dağıtımı ve diploma töreni yapıldı. Organik Tarım Bölümü'nden Öznur Turan okul birincisi, Bilgisayar Programcılığı Bölümü'nden Caner Ertan okul ikincisi, Elektronik Teknolojisi Bölümü'nden Yücel Sağ da okul üçüncüsü oldu. Dereceye girenlere ve diğer öğrencilere hediye ve diplomaları protokol üyeleri tarafından verildi. Gümüşhane Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Haydar Akyazı da, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı'ya okula katkılarından dolayı plaket sundu. Tören, öğrencilerin müzik dinlletisi, kep atması ve okul tabelası önünde hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu. - Gümüşhane/ Kelkit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kelkit'te Gurur Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement