
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde oturan yabancı asıllı gelinler, işletme sahibinin de Rus olduğu restoranda bir araya geldi.
YABANCI GELİNLER BULUŞTU
Aralarında Türk vatandaşlığını hak etmiş Rusya, Ukrayna, Belarus ve Moldova asıllı olanların da bulunduğu yabancı gelinler, Türkiye ve Rusya arasında yaşanan krizi konuştu.
ÇOCUKLARIYLA BARIŞ MESAJI VERDİLER
Krizin bitmesi ve iki ülke arasındaki ilişkilerin eski günlere dönmesi temennisinde bulunan yabancı gelinler, üzerinde Rus ve Türk bayraklarının bulunduğu ve her iki dilde yazılmış 'Bizim ortak çocuklarımız, ortak kültürümüz, ortak geleceğimiz var' yazılı pankart önünde çocuklarıyla barış mesajı verdi.
Son Dakika › Güncel › Kemer Yabancı Gelinler Türkiye- Rusya Krizinin Bitmesini İstedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.