Kendi Aracını Yakanı Ortaya Çıkarınca Yılın Polisi Seçildi - Son Dakika
Güncel

Kendi Aracını Yakanı Ortaya Çıkarınca Yılın Polisi Seçildi

Kendi Aracını Yakanı Ortaya Çıkarınca Yılın Polisi Seçildi

Rize'de bir aracı sahibinin yaktığını ortaya çıkaran polis memuru Yusuf Karagöz, yılın polisi seçildi.

06.04.2011 16:05

Rize'de bir aracı sahibinin yaktığını ortaya çıkaran polis memuru Yusuf Karagöz, yılın polisi seçildi.

Polis teşkilatının kuruluşunun 166'ıncı yıl dönümü nedeniyle İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde polis teçhizatları sergisi açıldı. Açılışa Rize Vali Yardımcısı Hakan Burak Uz, Alay Komutanı Albay Turhan Talu, Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ile davetliler katıldı. Açılış töreninin ardından, bir aracı sahibinin yaktığını ortaya çıkaran ve yılın polisi seçilen Rize Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 25 yaşındaki polis memuru Yavuz Karagöz'e plaket verildi. 4 yıllık polis memuru Karagöz plaketini Vali Yardımcısı Hakan Burak Uz'dan aldı.

SIRADAN BİR YANGININ PEŞİNİ BIRAKMADI

Yılın polisi seçilen Yavuz Karagöz, geçen yıl ocak ayında meydana gelen bir araç yangını olayını dikkati sayesinde aydınlattı. Olayda gece yarısı polis ve itfaiyeyi arayan 40 yaşındaki M.T., kamyonetinin yandığı ihbarında bulundu. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangında kamyonet kullanılamaz hale geldi. Araç sahibi M.T. kimseden şikayetçi olmazken, yangının çıkış nedeni anlaşılamadı.

Olayın peşini bırakmayan polis memuru Karagöz, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntüleri dikkatle izleyen polis gerçeği ortaya çıkardı. İki ayrı güvenlik kamerası kaydında yer alan görüntülerde M.T.'nin binadan çıkarak park halinde olan 2009 model kamyonetini ateşe verdikten sonra koşarak binaya girdi. Daha sonra üzerini değiştirerek panik havasında şortla aşağıya inen M.T. komşularının zilini çaldı ve polise haber verdi. Güvenlik kamerası kayıtlarından habersiz çevrede koşuşturan M.T., yangını söndürmeye de çalıştı.

Görüntüleri izleyen polis, M.T.'yi yeniden ifadeye çağırdı. M.T., psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle aracını yaktığını itiraf etti. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kendi Aracını Yakanı Ortaya Çıkarınca Yılın Polisi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement