Kennedy Caddesi'nde Gezi Parkı Olayları - Son Dakika
Güncel

Kennedy Caddesi'nde Gezi Parkı Olayları

Kennedy Caddesi\'nde Gezi Parkı Olayları

Ankara Kennedy ve Dikmen Caddesi'nde Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için toplanan gruba TOMA'lar müdahale etti.

14.07.2013 04:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kennedy ve Dikmen Caddesi'nde Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için toplanan gruba TOMA'lar müdahale etti. CHP Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Yaşar Kennedy Caddesi'nde trafik polislerinin kontrolüne yakalandı.

Gezi Parkı eylemcileri saat 22.00 civarında Kennedy Caddesi'nde toplandı. Göstericiler sloganlarla Gezi Parkı olaylarını protesto etti. Polis, sayıları yaklaşık 100 kadar olan grubu dağılmaları ve yolu trafiğe açmaları konusunda ikaz etti. Uyarılara kulak asmayan göstericiler, TOMA'ların müdahalesine maruz kaldı. Eylemciler müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı. Çevik kuvvet ekipleri 1 eylemciyi gözaltına aldı.

CHP PARTİ MECLİSİ ÜYESİ KENNEDY CADDESİ'NDE TRAFİĞE TAKILDI

Gösterilerin devam ettiği Kennedy Caddesi'nde, CHP Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Yaşar trafik polislerinin kontrolüne yakalandı. Yaşar, polise ehliyet, ruhsat vermeyi ve alkol metreye üflemeyi reddetti. Yaklaşık 1 buçuk saat aracından inmeyen Hüseyin Yaşar'ı polise belgelerini göstermesi için, telefonla çağırdığı CHP Kocaeli Milletvekili İzzet Çetin ikna etti. Olay yerine geldikten sonra polislerle konuşan Çetin, Hüseyin Yaşar'ın eylemcilere destek verdiği için kasıtlı olarak durdurulduğunu iddia etti. Öte yandan Yaşar'a 2 bin 77 TL para cezası verileceği ve ehliyetine 2 yıl süreyle el konacağı öğrenildi.

DİKMEN'DE GÖSTERİCİLER YOLA BARİKAT KURDU

Kennedy Caddesi'nde yaşanan olaylarla eşzamanlı olarak, Dikmen Caddesi'nde de Gezi Parkı gösterileri yapıldı. Eylemciler kaldırım taşları ve çöp konteynırlarıyla yola barikat kurdu. Polisin, göstericileri biber gazı ve tazyikli suyla dağıtmasının ardından TOMA'lar yola kurulan barikatları temizledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kennedy Caddesi'nde Gezi Parkı Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement