Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nden Destek Verenlere Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nden Destek Verenlere Teşekkür

Kent Konseyi Engelliler Meclisi\'nden Destek Verenlere Teşekkür

Bursa Kent Konseyi (BKK) Engelliler Meclisi tarafından 2012 yılında yürütülen faaliyetlere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

13.04.2013 13:01

Bursa Kent Konseyi (BKK) Engelliler Meclisi tarafından 2012 yılında yürütülen faaliyetlere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

BKK Koza Salonu'ndaki plaket töreninde konuşan BKK Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, 1997 yılından bu yana Engelliler Meclisi'nin gönüllülük esasıyla çalıştığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Kent Konseyi'nin, gönüllülerin ve sponsorların destekleriyle engelli vatandaşlar için faydalı projeler geliştirdiklerini anlatan Sönmez, Bursa'da engellilerin sesi olmaya devam edeceklerini belirtti. Sönmez, projelere desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala ise, Engelliler Meclisi başta olmak üzere tüm meclislerin çalışmalarına katkı koyan herkese teşekkür etti. Gönüllülerin katılımıyla yapılan topluma faydalı hizmetlerin neticesinde Türkiye'nin en büyük ve en güçlü kent konseyi olduklarını dile getiren Pala, Engelliler Meclisi'nin aktif bir şekilde engellilerin sıkıntılarını takip ettiğini, çözülmesi için de takipçisi olduğunu söyledi. Türkiye'de eşi benzeri olmayan projeler geliştiren Engelliler Meclisi'nin örnek bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Pala, yöneticilere de bu gönüllülere destek olmak düştüğünü anlattı. Bursa'nın engelsiz şehir olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Pala, Bursa Kent Konseyi'nin de bu tarz örnek çalışmalar üretmede örnek olmaya devam edeceğini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdür Ümit Korkmaz ise, Büyükşehir Belediyesi'nin engelli vatandaşlara büyük önem verdiğini, bu doğrultuda Engelliler Müdürlüğü'nün kurulduğunu ifade etti. Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Korkmaz, engelliler sıkıntılarını tespit ederek çözüm yolları geliştirdiklerini anlattı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından 2012 yılında yürütülen faaliyetlere destek veren Ar-Grup, As Tekstil, Besaş, Blok Konfeksiyon, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler, Burfaş, Burkent, Bursa Valiliği, Canel Tekstil, Dilek Tekstil, Ekspres Tekstil, Emc Ümit Tekstil, Erikli, Hayat Lokantası, Kafkas, Katipler Tekstil, Kemaloğulları Maliye Çay Ocağı, Ördekli Kültür Merkezi, Zenolit isimli kurumlara ve Yusuf Oranlı, Metin Ayan ve Metin Şahin isimli şahıslara teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nden Destek Verenlere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement