Kentplaza'ya "Konya'da Yılın Yatırımı" Ödülü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kentplaza'ya "Konya'da Yılın Yatırımı" Ödülü

Kentplaza\'ya "Konya\'da Yılın Yatırımı" Ödülü
02.02.2013 15:07

Kentplaza, "Konya'da Yılın Yatırımı" ödülünü aldı.

DEHA Grup'un yatırımı olan ve Konya'nın en büyük alışveriş merkezi olarak 2012 yılının Kasım ayında hizmete giren Kentplaza, bu yıl 3.sü düzenlenen Konya Vizyon Ödülleri Gecesi'nde, "Yılın Yatırımı Ödülü"nü kazandı. Sunuculuğunu Ayşe Egesoy'un üstlendiği, 1 Şubat 2013 Cuma akşamı, DEDEMAN KONYA OTELİ'nde düzenlenen gecede, çeşitli kategorilerde verilen ödüller sahiplerini bulurken, "Yılın Yatırımı Ödülü"nü Kentplaza adına Deha Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı aldı. Ahmet Arıcı törende, halkın seçimiyle belirlenen böyle kıymetli bir ödülü almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyerek, Konya halkına da Kentplaza'yı bu ödüle layık bulduğu için teşekkür etti.

1 Eylül 2012 – 10 Ocak 2013 tarihleri arasında internet kullanıcıları ile yapılan ankette kullanılan 250 bin oy ile "Vizyon Ödülleri" için seçilen "Yılın En"leri, halk tarafından belirlendi. "Yılın Yatırımı Ödülü"nü alan Kentplaza, ulusal ve uluslararası 60 markayı ilk kez Konya halkıyla buluşturarak, bir ilke de imza atmıştı. Modern mimarisi, ideal konumu ve sosyal yaşama kattığı renkle Kentplaza, şehrin yeni çekim merkezi oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kentplaza'ya 'Konya'da Yılın Yatırımı' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement