Kerem Gönlüm: Bana Göre Galatasaray Cafe Crown Şampiyon Olabilir - Son Dakika
Güncel

Kerem Gönlüm: Bana Göre Galatasaray Cafe Crown Şampiyon Olabilir

Kerem Gönlüm: Bana Göre Galatasaray Cafe Crown Şampiyon Olabilir

Efes Pilsen'in milli basketbolcusu Kerem Gönlüm, Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisinde Galatasaray Cafe Crown'ı Fenerbahçe Ülker'den daha önde gördüğünü söyledi.

02.06.2011 19:00

Kerem Gönlüm, Adidas'ın Beyoğlu NBA mağazasında düzenlenen etkinlikte, "Dünyanın en hafif basketbol ayakkabısı" olarak nitelendirilen "Adidas Adizero CrazyLight"ın tanıtımına katıldı. Sadece 278 gram ağırlığındaki basketbol ayakkabısının, en yakın rakibinden yüzde 15 daha hafif olması sayesinde oyuncuların sahadaki performansını artırmasına katkı sağladığı bildirildi.

Kerem Gönlüm, etkinlikte yaptığı açıklamada sezonu değerlendirirken, şunları söyledi:

"Bu sezon açıkçası bizim açımızdan keyifsiz bir sezondu. Birçok şeyle uğraştık. Açıkçası sezon başı koyduğumuz hiçbir hedefi gerçekleştiremedik. Türkiye Kupası'ndan elendik, ligi 4. bitirdik. Euroleague'de Final-Four hedefiyle çıkmıştık, oradan da elendik. Çok da iyi olmayan bir sezon geçirdik. Ama inşallah seneye, özellikle de Final-Four'un İstanbul'da olması bence çok önemli. Gerekli önlemler alınıp, dersler çıkarılıp inşallah Final-Four'a aday bir kadro oluşturulup istikrarlı bir şekilde seneye hedeflerimizi gerçekleştiririz. "

Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisinde Galatasaray Cafe Crown'ın şampiyon olabileceğini de ifade eden Gönlüm, "Play-Off'larda gönül isterdi ki biz oynayalım finali ama yarı finalde Fenebahçe Ülker'e elendik. Bence her şeyden önce çok keyifli bir Play-Off serisi geçiyor. Hiçbir maç basit olmadı. Mücadele gücü yüksek bir Play-Off serisi izliyoruz. Açıkçası Galatasaray ile Fenerbahçe Ülker gösterdikleri mücadelelerle burada olmayı hak etti. Sezonu birisi birinci, diğeri üçüncü bitirdi. Fenerbahçe Ülker'le oynadığımız için Galatasaray'ı biraz daha önde görüyorum. Çünkü Fenerbahçe'nin çok sakatı var. Seri uzadıkça kadro derinliği ön plana çıkabilir. Galatasaray'ı da takip ediyorum, iyi bir hava yakalamış durumdalar. Taraftar ve camia da futboldaki başarısızlıktan sonra kenetlenmiş durumda. Bana göre Galatasaray Cafe Crown şampiyon olabilir.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kerem Gönlüm: Bana Göre Galatasaray Cafe Crown Şampiyon Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement