Keskin Mahalle Başkanlarından Destek İstedi - Son Dakika
Güncel

Keskin Mahalle Başkanlarından Destek İstedi

Keskin Mahalle Başkanlarından Destek İstedi

AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin, partisinin Gebze mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

23.10.2013 11:38  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ailesinin ve çevresinin tam desteği, tabandan gelen teveccüh ve baskı üzerine yola çıkan ve kısa sürede Gebze kamuoyunun da dikkatlerini üzerine çeken İsmail Keskin, partisinin tüm kademeleriyle görüşerek destek istiyor.

Aday adaylığı müracaatın ardından temaslara teşkilatlardan başlayan İsmail Keskin, sırasıyla ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve köy temsilcileriyle görüştü.

AK Parti'de siyasete başlayan ve 12 yıldır partinin her kademesinde görev yapan ve aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir ve Gebze belediyesi Meclis Üyesi olan İsmail Keskin önceki akşam partisinin mahalle başkanlarıyla Mutlukent Izgara'da yemekli toplantıda bir araya geldi.

25 yıldır Gebze'de yaşadığını, kendisini önemli bir noktaya getiren Gebze'ye olan vefa borcunu hizmetle ödemek istediğini ifade eden AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin, AK Parti'de kuruluşundan buyana görev yaptığını, teşkilatların tozunu yuttuğunu, AK Parti'nin teşkilat terbiyesiyle yetiştiğini ve büyük tecrübe kazandığını ,AK Parti'nin Gebze'deki başarılarının en önemli lokomotifi olan teşkilatların büyük fedakârlık yaptığını söyledi.

Partisinin adayı olmak için aday adaylığı başvurusu yaptığını dile getiren İsmail Keskin, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada, teşkilatlarla olan diyaloğunu devamlı sürdüreceğini söyledi.

Davete ilgi gösteren mahalle başkanlarına teşekkür eden İsmail Keskin, bilgi birikimi, siyasi ve belediyecilik tecrübesi ile Gebze'nin geleceği için göreve hazır olduğunu belirterek, mahalle başkanlarından destek istedi.

Keskin, sıcak ve samimi geçen toplantının ardından teşkilat mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keskin Mahalle Başkanlarından Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement