Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Çorum/ - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Çorum/

Görüntü Dökümü : Çorum AK Parti İl Başkanlığı üyelerinin ve vatandaşların suç duyurusu için adliyeye gelmesi AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nun açıklaması Mardin Adliyesi önünde toplanan gruptan detaylar AK Parti Mardin İl Başkanı Ali Dündar'ın açıklaması Grubun adliyeye girmesi KİLİTLİBÜLENT KARAASLAN 4 M-14017170 Mardin 28-01-2016 17: 21 Oku Haber İzini Göster Postala İliski Sepetine Ekle İlişki Kaldır Favorile Yazdır A- A A+ Kategori: Genel Politika Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu Mardin'de aralarında AK Parti İl Başkanı Ali Dündar'ın da yer aldığı bir grup, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten savcılığa suç duyurusunda bulundu Mardin'de bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusu yaptı.

28.01.2016 18:45

Görüntü Dökümü :

Çorum AK Parti İl Başkanlığı üyelerinin ve vatandaşların suç duyurusu için adliyeye gelmesi

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nun açıklaması

Mardin Adliyesi önünde toplanan gruptan detaylar

AK Parti Mardin İl Başkanı Ali Dündar'ın açıklaması

Grubun adliyeye girmesi

KİLİTLİBÜLENT KARAASLAN

4 M-14017170 Mardin 28-01-2016 17: 21

Oku

Haber İzini Göster

Postala

İliski Sepetine Ekle

İlişki Kaldır

Favorile

Yazdır

A- A A+

Kategori:

Genel Politika

Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Mardin'de aralarında AK Parti İl Başkanı Ali Dündar'ın da yer aldığı bir grup, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten savcılığa suç duyurusunda bulundu

Mardin'de bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusu yaptı.

AK Parti İl Başkanı Ali Dündar'ın da arasında yer aldığı grup, Mardin Adliyesi'ne geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nda ve TBMM'deki grup toplantısında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı rencide eden sözleri nedeniyle Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına "Cumhurbaşkanına hakaret"ten suç duyurusunda bulundu.

Dündar çıkışta yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu'nun son zamanlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında uygunsuz ve çirkin sözleri nedeniyle başvuruda bulunduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özelikle son yıllarda ülke vizyonuna kattığı değerler göz önüne alındığında bu hakaretlerin kabul edilmesinin mümkün olmadığını kaydeden Dündar, şöyle dedi:

" Cumhurbaşkanımızın ülke ufkunu genişletmek için harcadığı yoğun çabaya rağmen birilerinin siyaseti sadece hakaret ve çirkin iftiralar ve iddialarla yapmaya çalışmasını da kınıyoruz. Sandıkta halkın teveccühüne mazhar olamayanlar bu tür söylemlerle hiçbir zaman halkın teveccühünü kazanamayacaklardır. Kılıçdaroğlu'nu buradan kınıyoruz. Bu tür çirkin söylemlerin bütün vatandaşlarımız tarafından tepkiyle karşılandığını biliyoruz ve kendilerini bu konuda tavır almaya davet ediyoruz."

Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Çorum/
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Çorum/ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement