Kılıçdaroğlu: "Kamer Genç, Rüzgara Karşı Yürüyen Biriydi" - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: "Kamer Genç, Rüzgara Karşı Yürüyen Biriydi"

Görüntü Dökümü : CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi Salondaki partililer Kılıçdaroğlu'nun konuşması CHP TBMM Grup Toplantısı Genel Başkan Kılıçdaroğlu: (1) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

26.01.2016 15:54

Görüntü Dökümü :

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi

Salondaki partililer

Kılıçdaroğlu'nun konuşması CHP TBMM Grup Toplantısı

Genel Başkan Kılıçdaroğlu: (1)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Grup toplantı salonunda Kılıçdaroğlu'nun oturduğu sıraya, vefat eden eski CHP Milletvekili Kamer Genç'in fotoğraflı ve karanfiller konuldu.

Toplantıya bir süre geç başladıklarını bildiren Kılıçdaroğlu, "Nedeni, bizi kimse dinlemesin diye bu kez de kaymakamlarla toplantı yapmış ve bizim grup toplantısı saatine denk getirmiş. İnsanda biraz ahlak olur. Cevabını verceğim hiç endişe etmeyin" diye konuştu.

Geçen hafta üy ayrı acıyı yaşadıklarını hatırlatan Kılıçdaroğlu, vefat eden Mustafa Koç'a rahmet, iş dünyasına ve Koç ailesine sabır ve başsağlığı diledi.

Edebiyat dünyasının da acı bir kayıp yaşandığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, Tahsin Yücel'e de Allah'tan rahmet diledi.

Kılıçdaroğlu, diğer bir acı kayıplarının ise Kamer Genç olduğunu söylemesi üzerine salondakiler Genç'i bir süre ayakta alkışladı.

Genç'in, "milletin vekili" olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Kamer Genç, rüzgara karşı yürüyen biriydi. İlkelerinden asla ödün vermedi, haksızlıklara tahammül etmedi, onun kaybı siyaset tarihi açısından önemli bir boşluk. Bir muhalefet partisinin yapması gerekeni tek başına yaşan saygın bir milletvekiydi" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu: "Kamer Genç, Rüzgara Karşı Yürüyen Biriydi"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: 'Kamer Genç, Rüzgara Karşı Yürüyen Biriydi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement