Kılıçdaroğlu, Narenciye Bahçesine Giderek Üretici İle Sohbet Etti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Narenciye Bahçesine Giderek Üretici İle Sohbet Etti

Kılıçdaroğlu, Narenciye Bahçesine Giderek Üretici İle Sohbet Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de Bir Narenciye Bahçesine Giderek Üretici ile Sohbet Etti.

09.12.2010 20:02

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de bir narenciye bahçesine giderek üretici ile sohbet etti. Narenciyeye ton başına verilen 75 dolar teşviğin yetmediğini dile getiren Kılıçdaroğlu, teşvikin 150 dolar olması gerektiğini söyledi.

İzmir'deki ikinci gününde sabah saatlerinde Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından düzenlenen toplantıda sanayicilerle bir araya gelerek sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının ardından İzmir'in Narlıdere İlçesi'ne gitti. Narlıdere'de Turabi-Merdan Salman adlı narenciye üreticilerinin bahçesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Narenciye üreticilerinin hakettiği parayı alamadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, ''Tarım yasasında var. Teşvik verilmesi lazım, yeteri kadar teşvik verilirse sorun kendiliğinden çözülür. Bizim belediyeler üreticiye destek olmak amacıyla narenciye alıyorlar ama birkaç belediyenin aldığı birkaç tonla bu sorun çözülmez. Ton başına 75 dolar teşvik veriliyor. Bu teşviğin 125 ya da 150 dolar olması gerekiyor' diye konuştu.

BAYKAL VE SAV SORUSUNA YANIT YOK

Kılıçdaroğlu, gazetecilerin ''eski Genel Başkan Deniz Baykal ve eski Genel Sekreter Önder Sav ile görüşeceğinizi söylemiştiniz takvim belli mi' şeklindeki sorularını ''Hayır, sonra' diye yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, narenciye bahçesinin ardından Narlıdere Belediyesi Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek hem engelli öğrenciler hem de öğretmenlerle kısa süre sohbet etti.

Narlıdere'nin ardından Balçova'yı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada parti otobüsünden vatandaşları selamladıktan sonra Gaziemir'e geçti. Vatandaşlarla selamlaşarak Gazi Mahallesi muhtarlığına gelen Kılıçdaroğlu, buradaki mahalle muhtarlarıyla kısa süre sohbet ettikten sonra Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'u makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ardından Adnan Menderes Hava Limanı'ndan Ankara'ya gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Narenciye Bahçesine Giderek Üretici İle Sohbet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement