Kırçiceği'nden spora destek - Son Dakika
Güncel

Kırçiceği'nden spora destek

Kırçiceği\'nden spora destek

İzmir'de düzenlenen Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışı'na pedallar bu kez Kırçiçeği'nin desteğiyle döndü.

22.03.2016 08:28  Güncelleme: 08:33

Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, Bodrum Basketbol Spor Kulübü'nün ana sponsoru olmasının ardından önceki gün de Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Güzelbahçe Belediyesi işbirliğinde düzenlenen uluslararası dağ bisiklet yarışına sponsor oldu.

Güzelbahçe Çamlık Ormanı, Gelinkaya Mevki ve Ali Onbaşı Deresi'ni de içine alan 6 bin 300 metrelik parkurdaki zorlu yarış nefes kesti. Macaristan, Yunanistan, Rusya, Japonya, İran, Kazakistan, İsveç, Sırbistan ve Türkiye'den yarışmaya katılan 161 bisikletçi kürsü için ter döktü. Yağmur altında gerçekleşen yarış büyük ilgi görürken, sporcular ve izleyiceler Kırçiceği ürünlerini tatma fırsatı buldu.

Güzelbahçe Belediyesi Uluslararası Salcano MTB Cup'ta dereceye girenlere madalyalarını Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulöze, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aydın Uyanık, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akif Uzunova, Bisiklet Federasyonu Temsilcisi Güner Kocakurt, Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar verdi. Desteği nedeniyle Kırçiçeği de plaketle ödüllendirildi.

Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, sosyal sorumluluk duygusuyla sporcuların yanında yer aldıklarını belirterek, "İzmir bisiklet dostu kent olma yolunda hızla ilerliyor. Kırçiceği olarak doğaya ve çevreye saygı ilk önceliklerimiz arasında olduğundan İzmir'in hem sağlık hem doğa dostu bu ilerleyişinde destek olmak da görevimiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırçiceği'nden spora destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement