"Kırık Kalpler" Açıkhava'da Buluşacak! - Son Dakika
Güncel

"Kırık Kalpler" Açıkhava'da Buluşacak!

"Kırık Kalpler" Açıkhava\'da Buluşacak!

5 Temmuz'da Çeşme'de başlayan ve Ağustos ayının sonuna kadar Türkiye'nin 3 farklı şehrine yıldız yağdıracak olan Turkcell Yıldızlı Geceler'in sahnesinde ağırlayacağı dev isimlerden biri de Sertab Erener olacak.

24.06.2016 09:20  Güncelleme: 09:21

Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi, Çeşme, Bodrum ve Harbiye'de vereceği 3 konser ile müzikseverlerle buluşacak. Sertab Erener, merakla beklenen konserlerinde, büyük beğeni toplayan son albümü "Kırık Kalpler Albümü" nde yer alan şarkıların yanı sıra unutulmaz hitlerini de seslendirecek.

Tükiye'nin 3 farklı şehrinde gerçekleşecek olan yaz aylarının en çok ses getiren etkinliği Turkcell Yıldız Geceler sahnesinde ağırlayacağı dev isimlerle de çok konuşulacak.

6 Temmuz'da Çeşme Açıkhava Sahnesi ve 13 Temmuz'da Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sahne alacak olan dev isim, 16 Ağustos'ta da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşacak.

Erener, merakla beklenen konserlerinde, büyük beğeni toplayan son albümü "Kırık Kalpler Albümü" nde yer alan yeni şarkılarının yanı sıra unutulmaz hitlerini de seslendirecek.

Geçtiğimiz yıl verdiği Harbiye konserinde, sahneye çıplak ayaklarıyla seyircilerin arasından yürüyerek çıkan ve hemen her şarkısı için ayrı bir şov hazılayan Erener, bu yılki Açıkhava konserleri için hazırladığı sürprizlerle de yine çok ses getirecek.

Platinum'lulara özel %40 indirim ayrıcalığı

Turkcell Platinum müşterilerine özel olarak Turkcell Yıldızlı Geceler konser biletleri %40 indirimle sunuluyor. Üstelik ilk 48 saat boyunca ön satış ayrıcalığı sayesinde en güzel yerleri Platinum'lular seçebiliyor. Bilet indiriminden yararlanmak için Turkcell Platinum Uygulaması üzerinden indirim kodu alınıyor. Daha sonra bu kod ile Biletix.com üzerinden biletler kolayca satın alınabiliyor.

Turkcellden genclere özel %30 indirim ayrıcalığı

Turkcellden genclere Turkcell Yildizli Geceleri konser biletleri gnctrkcll ayricaligiyla %30 indirimle sunuluyor. Bilet indiriminden yararlanmak için GNC Uygulaması üzerinden indirim kodu alınıyor. Daha sonra bu kod ile www.biletix.com üzerinden biletler kolayca satın alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kırık Kalpler' Açıkhava'da Buluşacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement