Kırıkkale' de Şehit Acısı Ek Görüntü - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale' de Şehit Acısı Ek Görüntü

Kırıkkale\' de Şehit Acısı Ek Görüntü

Mardin Ömerli yakınlarında şehit olan Kırıkkaleli Astsubay Kıdemli Başçavuş Sadık Güllü'nün baba eğine ateş düştü.

24.07.2011 18:40

Şehit BAŞÇAVUŞ 15 GÜN SONRA EMEKLİ OLACAKTI

Mardin'in Ömerli ilçesi yakınlarında bölücü terör örgütünce pusuya düşürülerek şehit olan Kırıkkaleli Astsubay Kıdemli Başçavuş Sadık Güllü'nün baba eğine ateş düştü. 15 gün sonra emekli olacak oğlunun şehit düştüğü haberini alan baba Ali Güllü, 'Ben çocuklarımı tırnaklarımla kazıyarak okuttum. PKK'ya lanet olsunö diye haykırdı.

Kırıkale Jandarma Komutanlığı'na bağlı subay ve askerler, Kıdemli Başçavuş Sadık Güllü'nün şehit haberini, Bağlarbaşı Mahallesi 815. Sokak'ta tek katlı ahşap evde oturan babası Ali Güllü'ye ambulans eşliğinde giderek haber verdiler. İnşaatlarda kalıp işçisi olarak çalışan baba Güllü, oğlunun şehit düştüğü haberiyle sarsılıp, bayılan baba Güllü, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şeit haberiyle birlikte komşular da Güllü ailesinin evine gelerek göz yaşı döktü. Şehit asker Sadık Güllü'nün annesi Zeynep'in ise Ankara ya tayini çıkan diğer asker oğlu Hanifi nin yanında olduğu, acı haberi duyar duymaz geldiği evinde göz yaşı döküp, sinir krizi geçirdi.

Oğlunun şehit haberiyle sarsılan baba Ali Güllü, 'Ben çocuklarımı tırnaklarımı kazıyarak inşaatlarda çalışıp okuttum. Bu olay işte beni mahvetti. Ben çocuğumu bunun için mi büyüttüm?. PKK'ya lanet olsun" derken, yakınları kendisini teselli etmeye çalışırken, yüzüne ve başına su döktüler.

Mardin ve çevresini iyi bildiği gerekçesiyle Çanakkale'den 3 gün önce görevli gönderilen evli ve 2 çocuk babası Kıdemli Başçavuş Sadık Güllü nün 15 gün sonra emekli olacağı öğrenili. 4 kardeşin en büyüğü olan şehit Sadık Güllü'nün erkek kardeşinden birisinin Çanakkale'de, diğerinin ise Ankara'da uzman çavuş olarak görev yaptığı, kız kardeşinin ise evli olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale' de Şehit Acısı Ek Görüntü - Son Dakika


Advertisement