Kırıkkale'de zabıta ekiplerine ilk yardım eğitimi verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırıkkale'de zabıta ekiplerine ilk yardım eğitimi verildi

Kırıkkale\'de zabıta ekiplerine ilk yardım eğitimi verildi
03.02.2020 15:32

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline ilk yardım eğitimi verildi.

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline ilk yardım eğitimi verildi.

Zabıta Müdürlüğündeki eğitimde, İl Sağlık Müdürlüğü İlk Yardım Sorumlusu Elif Keskin tarafından solunum, kalp durması, burkulma, kırılma, kanama, şoktan çıkarma, yanık, donma, sıcak çarpması, havale, sara krizi, tansiyon dengesi, kan şekeri düşüklüğü, zehirlenme, hayvan ısırması, akrep, yılan ve arı sokmaları ile boğulma gibi konularda temel eğitim bilgileri aktarıldı.

Zabıta Müdürü Koray Arslan, Kırıkkale'de en uzak noktalara kadar hizmet verdiklerini belirterek, şehrin her noktasında olduklarını söyledi.

Zabıta ekiplerinin bu hizmetler esnasında karşılaşacakları tüm acil vakalarda, yetki ve bilgi seviyelerinde müdahale edeceklerini anlatan Arslan, "Gecikmede sakınca olacak önlemleri almaları hususunda ilk yardım eğitimlerini aldılar. Personelimiz ilk yardım hususunda daha da donanımlı hale geldiler." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de zabıta ekiplerine ilk yardım eğitimi verildi - Son Dakika


Advertisement