Kırıkkale'deki Fabrikada Patlama Sonrası Yangın Söndürüldü - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'deki Fabrikada Patlama Sonrası Yangın Söndürüldü

Kırıkkale\'deki Fabrikada Patlama Sonrası Yangın Söndürüldü

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bulunan bir fabrikada fuel oil tankında meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın, kısa sürede diğer bölümlere sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, AFAD, sağlık, polis ve özel firmalara ait vinç ve iş makineleri sevk edildi. Yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü ancak fabrikada büyük çapta hasar meydana geldi. Patlama sonucu hafif şekilde yaralanan bir işçi hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, yetkililerden bilgi aldı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ise can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirtti.

16.08.2023 18:27

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bir fabrikada fuel oil tankında meydana gelen patlama sonrası çıkan yangın söndürüldü.

Yeni sanayi sitesinde savunma sanayisine yönelik üretim yapan bir fabrikada fuel oil tankında yaşanan patlamanın ardından çıkan yangın, kısa sürede fabrikanın diğer bölümlerine sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye, Kırıkkale ve Yahşihan belediyeleri ile MKE AŞ'ye ait itfaiye ekipleri, AFAD, sağlık, polis ile özel firmalara ait vinç ve iş makineleri yönlendirildi.

Yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü, yangın sonucu fabrikada büyük çapta hasar oluştu.

Yangında, hafif şekilde yaralanan işçilerden M.B. (35) ambulansla hastaneye kaldırıldı.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan da bölgeye gelerek, yetkililerden bilgi aldı.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, gazetecilere, "Herhangi bir can kaybı yok, o sevindirici. Arkadaşlarımız soğutma çalışmalarına devam ediyor. Allah bir daha yaşatmasın." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'deki Fabrikada Patlama Sonrası Yangın Söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement