Son dakika... KIRKLARELİ - Çıkan kavgada gözaltına alınan 21 kişi adliyeye sevk edildi - Son Dakika
Güncel

Son dakika... KIRKLARELİ - Çıkan kavgada gözaltına alınan 21 kişi adliyeye sevk edildi

01.12.2021 13:05  Güncelleme: 13:50

Son dakika gündem haberi... Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir eğlence mekanında başlayan ve hastanenin acil kapısında devam eden silahlı kavgada gözaltına alınan 21 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir eğlence mekanında başlayan ve hastanenin acil kapısında devam eden silahlı kavgada gözaltına alınan 21 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, 27 Kasım'da 6 kişinin yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan 21 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Öte yandan, adliye çevresinde güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ekiplerinin bir otomobilin içindeki iki kişiden şüphelenmesi üzerine arama yapıldı. Otomobilde yapılan aramada silah ele geçirildi, şüpheliler E.A. ve Y.E. gözaltına alındı.

Lüleburgaz ilçesinde bir eğlence mekanında başlayan ve hastane önünde devam eden kavgada biri polis, biri sağlık çalışanı olmak üzere 6 kişi yaralanmıştı.

Son dakika... KIRKLARELİ - Çıkan kavgada gözaltına alınan 21 kişi adliyeye sevk edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika... KIRKLARELİ - Çıkan kavgada gözaltına alınan 21 kişi adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement