Kırklareli'nde ´Valimizi Seviyoruz´ Eylemi - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde ´Valimizi Seviyoruz´ Eylemi

Kırklareli\'nde ´Valimizi Seviyoruz´ Eylemi

Vali Muammer Muşmal'a Yaklaşık 150 Kişilik Bir Grup, Valilik Binası Karşısındaki Atatürk Anıtına 'valimizi Seviyoruz' Yazılı Siyah Çelenk Bıraktı.

21.12.2010 22:08

Kırklareli'nde merkeze alınan Vali Muammer Muşmal'a destek vermek ve kararı kınamak isteyen yaklaşık 150 kişilik bir grup, valilik binası karşısındaki Atatürk anıtına 'Valimizi seviyoruz' yazılı siyah çelenk bıraktı.

Kırklareli Valisi Muammer Müşmal'ın, atandıktan 87 gün sonra valiler kararnamesi ile merkeze alınması Kırklareli'nde tepki ile karşılandı. Vilayet Meydanı'nda saat 17.30'da toplanan içerisinde '39 Gençlik' grubunun da bulunduğu yaklaşık 150 kişi grup, Atatürk anıtına üzerinde 'Valimizi seviyoruz' yazılı siyah çelenk bıraktı ve imza kampanyası başlatıldı.

Mesai bitiminde makamından çıkan Vali Muammer Muşmal, kendisine destek veren kalabalığın yanına gelerek "Bu ilginize ve alakanıza çok teşekkür ediyorum. Ben de Kırklareli'yi ve Kırklarelileri çok seviyorum. Varolun sağolun" dedi.

87 GÜNDE 100 BİN LİRA BULDU

Kalabalık arasında bulunan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Vali Muşmal'ın görevden alınmasını sürpriz bir karar olarak değerlendirdiklerini söyledi. Volkan Can, şunları söyledi:

"Sayın valimiz Muşmal kısa bir sürede Kırklareli halkının güvenini kazandı. Böyle insanları Kırklareli'nin sahip çıkması lazım. 88 günde buradan gitmesi bizim için sürpriz oldu. Kırklarelispor'a 88 gün içinde 100 bin TL yardım bulan ve her zaman maddi ve manevi yanımızda olan valimiz için bir yürüyüş düzenlemeyi uygun bulduk. Taraftar gurubumuzda buna destek verdi. Kırklareli'nde 1.5 yıl içinde üç valinin değişmesini Ankara'ya soruyoruz. Neden gerek duyuldu? Yeni gelen valimize bu yapılan bir tepki değildir. Valimizin her zaman arkasındayız."

Vali Muşmal, vilayet meydanında toplanan kalabalıkla kısa bir süre konuştuktan sonra konağa doğru yürüyüşe geçti. Bu sırada kalabalık grup Vali Muşmal'ın arkasında yürüyerek konağa kadar alkışlarla eşlik etti. Vali Konağı önünde toplanan kalabalığa kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Muammer Muşmal evine girdi ve kalabalık dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde ´Valimizi Seviyoruz´ Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement