Kırşehir Ahilik Haftasına Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Kırşehir Ahilik Haftasına Hazırlanıyor

Kırşehir Ahilik Haftasına Hazırlanıyor

Kırşehir merkez olmak üzere ülkemiz genelinde bu yıl 17-23 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan 25. Ahilik Haftası hazırlık toplantısı yapıldı.

29.08.2012 09:18

Valilik Toplantı Salonunda 28 Eylül 2012 tarihinde Valimiz Sayın Özdemir Çakacak başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. S. Kudret Salyam, Vali Yardımcımız M. Fikret Çavuş, Ahilik Araştırma Merkezi Müdürü Kazım Ceylan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında "Milli kültürümüz içerisinde önemli bir yeri olan Ahiliği tanıtmak ve ilkelerini yaşatmak amacıyla her yıl kutlanan Ahilik Haftasının en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için çalışacaklarını" ifade eden Valimiz Sayın Özdemir Çakacak; "25.'si bu yıl 17-23 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan Ahilik haftasını Valiliğimiz koordinesinde Belediye Başkanlığımız, üniversitemiz, esnaf kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızla birlikte en iyi şekilde gerçekleşmesi için çalışacağız," dedi.

Toplantı, Ahilik Haftası nedeniyle hazırlanan programın değerlendirilmesi ve üyelerin görüşlerinin alınması ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırşehir Ahilik Haftasına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement